Ege Postası
Geri

CHP'de savunma mesaisi

CHP İzmir'de haklarında ihraç istenen Çiğli Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Yusuf Çoban ve Süleyman Karadağ ile yerel seçimlerde başkan adayı olan Aziz Buğa bugün il disiplin kurulunda savunmalarını verdi. 5 isim 9 kişilik kurul karşısına çıktı
CHP'de savunma mesaisi
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2016 Cuma 07:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de savunma mesaisi yaşanacak.  Çiğli Belediye Başkanı CHP’li Hasan Arslan’a muhalif tavır sergileyen dört meclis üyesi ve Arslan'ı sosyal medya üzerinden eleştiren Aziz Buğa hakkında, il yönetimi kesin ihraç istemişti.

Son il disiplin kurulu toplantısında haklarındaki tedbir kaldırılan meclis üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Yusuf Çoban ve Süleyman Karadağ savunmalarını yaptı.  Buğa da savunma için kurul karşısına çıktı.

Saat 10:00'da başlayan savunma mesaisi 2 saat sürdü.  Kritik toplantıda meclis üyeleri 9 kişilik disiplin kurulun  karşısına çıktı. Meclis üyeleri sözlü savunma yaparken ifadeleri yazılı olarak kayıt altına alındı.Buğa ise hem yazılı hem sözlü savunma verdi.

5 ismin de savunmaları disiplin kurulu tarafından değerlendirilecek. Kurulun bir sonraki toplantıda nihai kararı vermesi bekleniyor. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası