Ege Postası
Geri

CHP'de son söz çocukların... Torun'dan çağrı

CHP, 31 Mart Yerel Seçimlerinden bir gün önce sokakları çocuklara bırakıyor. Yıllar sonra dahi konuşulacak, daha sonra kitap haline getirilecek programın detaylarını CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun paylaştı. Çocuklar Cumartesi günü cadde ve sokaklarda yürüyerek büyüklerine çiçek verecek, teşekkür edecek. Torun, çocukların mutlaka ön planda olması gerektiğine vurgu yapılan etkinlik için başkan adaylarını göreve çağırdı. Torun tüm başkan adaylarını göreve çağırdı
CHP'de son söz çocukların... Torun'dan çağrı
Haberler / Politika
28 Mart 2019 Perşembe 17:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Türkiye 31 Mart Yerel seçimlerine kilitlenirken, CHP’den çok konuşulacak bir etkinlik programı hazırlandı. Seçimlerden bir gün önce, cadde ve sokaklar, meydanlar, bu kez çocuklara bırakılacak.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un sosyal medyadan paylaştığı etkinlik programına göre, bu geceden itibaren başlayacak “Hepimiz aynı ülkedeyiz” reklamının mesajına uygun olarak Cumartesi günü çocukların ön planda olacağı, tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleşecek bir yürüyüş yapılacak.

Çocuklar ellerinde çiçeklerle kentin ana sokaklarında yürürken, anne ve babaları onları arkadan takip edecek. Çocuklar ellerindeki çiçekleri vatandaşlara dağıtacak ve “Teşekkürler teyzecim, amcacım, abicim, ablacım” diyecek.  Cumartesi 13.00-15.00 saatleri arasında ülke genelinde onbinlerce çocuk yürüyüş yapacak, bu etkinliğe ait görüntüler, #SevgiKazanacak  #TeşekkürlerTürkiyem #MartınSonuBahar hashtagleriyle paylaşılacak, etkinlik daha sonra kitap haline getirilecek.

Çocukların özellikle beyaz giymesi önerilirken, 23 Nisan için hazırlanan kıyafetlerinden de yararlanılabileceği ifade edildi. Torun, soğuk hava uyarısı yapmayı ihmal etmedi, “Hiçbir yavrumuzun üşümesini istemeyiz” dedi.

Yürüyüşlerin görkemli ve dikkat çekici olması için bandoların eşlik edebileceği belirtilirken, “Mart’ın Sonu Bahar” şarkısının da çalınabileceği ifade edildi. Torun paylaşımında, “Ama asla çocuklarımızı geri planda bırakmayalım. Bu bir çocuk yürüyüşü. Çocukların büyüklere çiçek dağıtıp, teşekkür ettiği bir yürüyüş. Duygusal ve coşkulu bir yürüyüş. Yıllar sonra bile konuşulacak. Türkiye geneli efsane bir etkinlik için tüm örgütlerini ve belediye başkan adaylarımızı göreve çağırıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası