Ege Postası
Geri

CHP'deki birlik yemeğine erteleme

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki CHP İlçe Başkanlığı'nın düzenleyeceği 'Birlik ve Dayanışma Yemeği' Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.
CHP'deki birlik yemeğine erteleme
Haberler / Yerel Politika
18 Şubat 2016 Perşembe 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısı nedeniyle, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı'nın yarın (Cuma) akşam düzenleyeceği ‘Birlik ve Dayanışma Yemeği'nin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla, ilçe binasında bir basın açıklaması düzenledi. Faillerin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini dilediklerini ifade eden Dönmez, "CHP Ödemiş ilçe örgütü olarak, Ankara'da yaşanan katliamı ve terörü lanetliyoruz. Bu katliamı yapanların, yaptıranların, arkasındaki güçlerin bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz. Terör saldırısını gerçekleştirenlerin yakalanacağından eminiz. Şu an için 28 ölü ve 61 yaralımızın olması, çok acı bir olay. Bu sayının artacağı endişesini taşıyoruz. Faillerin bir an önce yakalanıp, adalete teslim edilmesini temenni ediyoruz. Ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Dün akşam yaşanan patlamaya ilişkin, ilçe örgütümüz yönetimince aldığımız karar doğrultusunda, yarın akşam düzenleyeğimiz yemeği ileri bir tarihe erteledik" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası