Ege Postası
Geri

CHP'den Anavatan'a 'hayır' teşekkürü

CHP İzmir İl Örgütü, referandum öncesi 'Demokrasiye sahip çıkıyoruz' panelleriyle 'hayır' cephesine destek veren Anavatan Partisi İl Başkanı Doğan Erdil'i ziyaret etti. CHP İl Başkan Yardımcıları Alper Yüce ve Aytül Tokgözlü, referandum kampanyasındaki çalışmalarından ötürü Erdil'e teşekkür etti.
CHP'den Anavatan'a 'hayır' teşekkürü
Haberler / Yerel Politika
6 Mayıs 2017 Cumartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla referadum kampanyasında 'hayır' oyu verenlere yapılan teşükkür ziyaretleri kapsamında CHP İl Örgütü temsilcileri Anavatan Partisi İzmir İl Başkanlığı'na gitti. CHP İl Başkan yardımcıları Alper Yüce ve Aytül Tokgözlü'yü, Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdil, İl Başkan Yardımcısı Betül Kocakurt ve Bornova İlçe Başkanı Hamit Arslan ağırladı. CHP İl Başkan Yardımcısı Alper Yüce, "Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Demokrat Parti, Burhan Özfatura ve Metin Öney'le birlikte 'Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz' panelleri yaptık. Yedi ilçede bu toplantıları gerçekleştirdik. Referandum İzmir'de 'hayır' cephesi yönünden başarılı sonuç aldı. Bu birliktelik ses getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu talimatıyla teşekkür etmek için ziyaretler yapıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimizi devam ettireceğiz. Bir platform etrafında birleşerek İzmir'de ortak neler yapabileceğimizi konuşacak, tartışacağız" dedi.

Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdil de panellerden güzel sonuçlar aldıklarını belirterek bu birlikteliğin devam etmesini arzuladıklarını söyledi. Erdil, "Birbirimize ısındık, birbirimizi tanıdık. Vatanı düşündüğümüz için bu birliktelik oldu. Başarının gelecekte bizim olacağına inanıyorum" diye konuştu.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası