Ege Postası
Geri

CHP'den İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!

İzmir CHP'de, Çarşamba günü  parti içi sürpriz bir toplantı yapılacak. İstanbul organizasyonlu toplantı öncesi bir çok isme "CHP ayağa kalkmadan Türkiye'nin ayağa kalkmayacağı gerçeğinden harekletle bir şey yapmalı" başılığıyla davet SMS'i gitti.  İzmir'de sürpriz toplantı...Bir çok isme davet gitti
CHP'den İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!
Haberler / Politika
19 Nisan 2016 Salı 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Genel seçimlerden istediği sonucu alamayan ve yüzde 25-26 bandına takılan CHP'de, parti içinde çeşitli oluşumlar toplantılarla partinin durumunu masaya yatırıyor.

İzmir'de partiye uzun yıllardır hizmet eden isimlere sürpriz bir davet gitti.  

TEPEKULE'DE GERÇEKLEŞECEK

Eski Devlet Bakanı Azimet Köylüoğlu'nun oğlu, CHP İstanbul İl Eski Başkan Yardımcısı Ali Mutlu Köylüoğlu'nun organizasyonunda Çarşamba(yarın) saat 19:00'da Tepekule Kongre Merkezi'nde "bir şey yapmalı" adı atında bir toplantı düzenlenecek.

İzmir'de aralarında eski il başkanları, eski vekiller, eski belediye başkanları eski ilçe başkanlarının da olduğu  isimlere "CHP ayağa kalkmadan Türkiye'nin ayağa kalkmayacağı gerçeğinden hareketle bir şey yapmalı" başlığıyla davet SMS'i gitti. Bazı isimler ise telefonla davet edildi.

ÖNERİLER ALINACAK

Gizli tutulan ve basına kapalı gerçekleşecek toplantıda partinin daha iyi noktada olması için neler yapılmalı, partinin siyasal duruşu, ideolojik duruşu, yönetiliş biçimi ve tüzük gibi konular masaya yatırılacak. 

Toplantıya parti içi muhalif bir çok isim de çağrılırken, İzmir'den hangi isimlerin toplantıda yer alacağı merak konusu.

Benzer toplantının daha önce İstanbul ve Ankara'da da gerçekleştiği öğrenildi.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in toplantıdan haberi olduğu ancak katılmayacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası