Ege Postası
Geri

CHP gençliği Genel Başkanı'nı seçti!

CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı bugün Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 2 adayın genel başkanlık için yarıştığı CHP Gençlik Kolları Kurultayı'nda yönetim listelerinde İzmir’den hiçbir isim yer almadı.Öte yandan Gençlik kollarının kurultayında seçimi mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz kazandı. Emre Yılmaz 291 oy alırken, Kenan Otlu 211 oyda kaldı. CHP gençliği Genel Başkanı'nı seçti! İşte sonuç...
CHP gençliği Genel Başkanı'nı seçti!
Haberler / Politika
28 Ocak 2018 Pazar 22:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı dün Ankara Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 

YILMAZ VE OTLU YARIŞTI

Gençlik kollarının kurultayında mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve İstanbul eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Kenan Otlu genel başkanlık için yarıştı.  

KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları 15. Olağan Kurultayı'na katıldı.Gençlik kolları kurultayı saat 11.30 itibariyle başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Kenan Otlu ve Emre Yılmaz'la beraber sahneye çıkarak salonu selamladı. 

DİVAN BAŞKANI ERDOĞDU 

Gençlik Kurultayı'nın Divan Başkanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu oldu.

 KILIÇDAROĞLU VE İNCE KONUŞTU

Kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce kurultayda CHP'li gençlere hitap etti.

LİSTELERDE İZMİR ŞOKU

Kurultay öncesi tercihini mevcut Genel Başkan Emre Yılmaz’dan yana yapan ve 26 delegesi bulunan CHP İzmir Gençlik Kolları’nda liste şoku yaşandı.

Seçimde her iki adayın da 20 kişilik yönetim listesinde daha önceki dönemlerde her daim temsil edilen İzmir’den hiçbir isim yer almadı.

LİSTE DEĞİŞİKLİĞİ ÜZERİNDE ANLAŞTILAR 

CHP gençlik kolları kurultayında adayların anlaşması üzerine yeni liste belirlenmesi için 15 dakika süre verilmesi üzerinde anlaştılar. 

OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ 

Saat 20.30 da başlayan oy verme işlemi sona erdi. 

CHP'Lİ GENÇLER YENİDEN EMRE DEDİ

Açılan sandık sonuçlarına göre mevcut başkan Emre Yılmaz 291 oy olarak yeniden CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı seçildi. Diğer aday Kenan Otlu ise 211 oy aldı.

CHP GENÇLİK KOLLARI'NDA KESİNLEŞEN LİSTELER

EMRE YILMAZ’IN MYK LİSTESİ

chpkesin.jpg

Emre Yılmaz'ın yedek listesinde Umut Sert çekildi. 

KENAN OTLU’NUN MYK LİSTESİ

chpkenan.jpg

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası