Ege Postası
Geri

CHP grubunda Gültekin çatlağı

Bugün gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde yapılan CHP grup toplantısında grup içerisinde çatlak yaşandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; bazı meclis üyeleri ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin arasında tartışma yaşandı.
CHP grubunda Gültekin çatlağı
Haberler / Yerel Politika
7 Eylül 2022 Çarşamba 20:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bugün gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde yapılan CHP grup toplantısında meclis üyeleri ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin arasında tartışma yaşandığı öğrenildi. Tartışmanın nedeninin ise Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İlçe Başkanı Gültekin, CHP’li meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz aylarda yaptığı Ankara ziyareti olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; meclis öncesi gerçekleştirilen toplantıda, CHP’li meclis üyesi Hulusi Başaran söz alarak İlçe Başkanı Gültekin’e geziye ilişkin sitemde bulundu.

İddiaya göre; Başaran, Gültekin’in Ankara’ya giderken otobüste söylediği “Meclis üyeleri hariç kendi yöneticilerime teşekkür ederim” cümlesini hatırlatarak Gültekin’e tepki gösterdi ve “Biz Ankara’ya gittik. Siz bizi dışladınız. İlçe yöneticilerin teşekkür edip meclis üyelerine teşekkür etmediniz Ben bundan sonra izin hiçbir çalışmanıza katılmayacağım. Ben geçen yıl istifa etim. Hasan Aydemir beni ikna edip geri getirdi” ifadelerini kullandı.

Gültekin’in ise Başaran’ın sözlerini inkar ettiği “Ben öyle bir şey söylemedim” dediği ifade edildi. Gültekin’in cümlesi üzerine konuşan Hasan Aydemir’in ise “Başkanım siz bize yalancı mı diyorsunuz” diyerek tepki gösterdiği belirtildi.

İlçe Başkanı Gültekin ve meclis üyeleri arasında başlayan tartışmanın bir süre devam ettiği ve daha sonra başka konuların görüşülmeye başlandığı öğrenildi.

POLAT’TAN BAŞKAN SANDAL’A SİTEM

Edinilen bilgilere göre grup toplantısında bazı meclis üyelerinin Başkan Sandal ile yeterince görüşemedikleri konusunda sitemde bulunması nedeniyle başka bir gerginlik daha yaşandı.

CHP’li meclis üyesi Cindi Can Polat’ın grup toplantısını ve meclisi yöneten Meclis Birinci Başkan Vekili İrfan Ünal’a Başkan Sandal’la görüşmek istediklerini ancak istedikleri kadar görüşemediklerini ifade ettiği ve “Vatandaşlardan şikayetler var. Bunları başkanla görüşmemiz lazım. Sürekli siz geldiğiniz için biz sizinle konuşuyoruz. Başkanla konuşmamız lazım” dediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası