Ege Postası
Geri

CHP heyetinden Diyarbakır ve Mardin ziyareti: Taziyede bulunulacak

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır öncülüğündeki heyet, Diyarbakır ve Mardin arasında yangının meydana geldiği kırsal mahallelerde incelemede bulunup taziye ziyaretleri gerçekleştirecek.
CHP heyetinden Diyarbakır ve Mardin ziyareti: Taziyede bulunulacak
Haberler / Politika
24 Haziran 2024 Pazartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyarbakır ve Mardin arasında 20 Haziran akşamı çıkan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde CHP heyeti incelemede bulunacak.

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır öncülüğünde Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır İl başkanı İsmail Akyıl’dan oluşan heyet, yangın felaketinin yaşandığı Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı kırsal Köksalan ve Yazçiçeği mahalleleri ile Mardin’in Mazıdağ ilçesi Yücebağ mahallesini ziyaret edecek.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: 

"Genel başkanımız Özgür Özel'in görevlendirilmesi ile bugün, Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır, Diyarbakır milletvekilimiz Sezgin Tanrıkulu,Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, Diyarbakır il başkanımız İsmail Akyıl, Şanlıurfa il başkanımız Mahmut Duyan ve örgütümüz ile birlikte yangın afetinde yakınlarını kaybeden ailelerimize taziye ziyaretinde bulunmak ve olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere #Diyarbakır ve #Mardin’de olacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası