Ege Postası
Geri

CHP, kuruluşunun 90. yıldönümünü kutluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 90. yıldönümünü kutluyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, 90. kuruluş yıldönümü sebebiyle Anıtkabir'i ziyaret etti.    Kılıçdaroğlu ve beraberindeki...
CHP, kuruluşunun 90. yıldönümünü kutluyor
Haberler / Politika
9 Eylül 2013 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 90. yıldönümünü kutluyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, 90. kuruluş yıldönümü sebebiyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

    Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, önce Aslanlı Yol'dan yürüdü. Anıtkabir'e çelenk koyan ve bir dakikalık saygı duruşunda bulunan Kılıçdaroğlu, Anıtkabir Şeref Defteri'ni imzaladı. 'Sevgili Genel Başkanımız Aziz Atatürk' diye başlayan yazısında Kılıçdaroğlu, "Büyük eseriniz CHP'nin 90. kuruluş yıldönümünde manevi huzurunuzdayız. Her zaman olduğu gibi hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık yolunda azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Özgürlüğün ve bağımsızlığın bir karakter olarak ortaya çıktığı kuruluşumuzda aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullandı.

    Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'liler, Anıtkabir'de CHP'nin Kurucu Genel Başkanı Atatürk'ün ardından Anıt Mezarı Anıtkabir'de bulunan ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü'nün anıtına da çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Vatandaşlarla selamlaşan Kılıçdaroğlu, alkışlar arasında Anıtkabir'den ayrıldı.

    CHP'nin 90. kuruluş yıldönümü sebebiyle saat 19.00'da ise CHP Genel Merkezi'nin bahçesinde 90.Yıl kokteyli düzenlenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası