Ege Postası
Geri

CHP'li 30 vekilin saha çalışması devam ediyor: İşte bugünün programı

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda, İzmir ve diğer illerden gelen toplam 30 milletvekilinin gerçekleştirdiği iki günlük saha çalışması bugün Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçelerine yapılacak ziyaretlerle son bulacak.
CHP'li 30 vekilin saha çalışması devam ediyor: İşte bugünün programı
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2021 Cumartesi 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı, Türkiye'nin farklı illerinden seçilmiş 30 milletvekiliyle dün başlattığı iki günlük İzmir saha çalışmasını bugünkü ziyaretlerle noktalayacak.

Dün Aliağa, Bergama, Kınık ve Menemen ilçelerinde gruplar halinde ilçelerin merkezi bölgeleri ve köylerinde çalışmalar yapan 30 vekil, bugün Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ’da mesai yapacak.

Saat 11:00’de kendilerine eşlik edecek il yöneticileriyle birlikte konakladıkları otelden çalışma yapacakları ilçeye hareket edecek olan milletvekilleri, saat 12:00’de ilçe Başkanlığı ziyareti ile programlarına başlayacak. 

Ziyaretin ardından milletvekilleri ile beraberindeki il ve ilçe yöneticileri, kentin belirlenmiş merkezi noktalarında saha çalışması yapacak. Saat 16:00’da verilecek yemek molasının ardından, saat 17:30’dan 20:00’ye kadar köy ziyaretlerinde bulunacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası