Ege Postası
Geri

CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: Stadın dükkan bölümü kulübe devredilsin!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Göztepe Spor Kulübü'nün mabedi Gürsel Aksel Stadı'nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe devredilmesi için çağrıda bulundu. Mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanmasıyla, pandemi nedeniyle gelirleri azalan kulübün gelir kaynaklarının artacağına dikkat çeken Beko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya da seslendi.
CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: Stadın dükkan bölümü kulübe devredilsin!
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2021 Çarşamba 19:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Göztepe Spor Kulübü'nün pandemi döneminde kulüp gelirleri ve tribün hasılatında yaşadığı düşüşe dikkat çekerek, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe devredilmesi yönünde bir talepte bulundu.

Açıklamasını sosyal medya hesabından yayınlayan Beko, Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya da sürece ilişkin adımların atılması yönünde bir çağrı yaptı.

Beko'nun açıklamaları şu şekilde:

"Göztepe camiası, taraftar, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın futbol sahası, tribünler ve soyunma odaları ile idari bölümler dışındaki mağaza, dükkan vb. bölümlerinin Bakanlık tarafından kulübe devredilmesini istiyor.

Ticari gelirlerin ve tribün hasılatının düştüğü pandemi koşullarında, üstelik yayıncı kuruluşun tek taraflı indirime gittiği koşullarda mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanarak gelir elde edilmesi şart

Koyu Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya acaba konuya hassasiyetle yaklaşarak pandemi koşullarında geliri oldukça azalan kulüplerden olan Göztepe'mizin gelir kaynaklarını artırmaya yönelik bu beklentiye yönelik çabucak adım atar mı?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası