Ege Postası
Geri

CHP'li Çelebi'den baş kaldırı gibi Abdullah Gül paylaşımı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun uzun süredir olumlu ilişkiler kurduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkarmak istediği iddia edilen Abdullah Gül için CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’den çok sert çıkış geldi. Çelebi'nin bu paylaşımı CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı yorumlarına neden oldu.
CHP'li Çelebi'den baş kaldırı gibi Abdullah Gül paylaşımı!
Haberler / Politika
17 Ağustos 2020 Pazartesi 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Abdullah Gül’ü gönlündeki Cumhurbaşkanı adayı olarak istediği kulislerde konuşulurken, son olarak Muharrem İnce’nin de adaylığı sürecinden bahderken, Kılıçdaroğlu'nu kastederek ‘Gönlündeki aday Abdullah Gül’dü. Ben Meral Akşener sayesinde aday gösterildim’ açıklamaları sonrası Cumhuriyet’e konuşan Kılıçdaroğlu iddiaları yalanladı.

ÇELEBİ’DEN GÜL VE TÜREVLERİ TEPKİSİ!

Bugün ise CHP’nin İzmir Ergenekon kumpası mağduru milletvekili Teğmen Mehmet Ali Çelebi’den “Abdullah Gül ve türevleri kumpas davalara nezaret etmiş, Cumhuriyet’in değerleri ile hep kavgaları olmuştur. Bu gibilerin gözümde nokta kadar değeri yoktur. Kumpas şehitlerinin ruhu şad olsun!” Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül’e olan olumlu yaklaşımına karşı CHP’li Çelebi’nin bu tavrı Muharrem İnce hareketi sonrası Kılıçdaroğlu’na karşı bir bayrak daha açıldı yorumlarına neden oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası