Ege Postası
Geri

CHP'li Coşkuner'den AK Partili Kişili'ye yanıt! AKP'nin tek gerçeği: Zam, zulüm, zorbalık...

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili'ye yanıt verdi. CHP'li Coşkuner, "Her kötülüğün müsebbibi olup, zeytinyağı politikasını bu kadar başarılı uygulama marifeti de anca sizlere yakışır. @Dilaver KİŞİLİ sen bırak bizim İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımıza uğraşmayı, onlara laf söylemeyi. Madem yönetmeyi çok iyi biliyorsun dönüp kendi üstlerine tavsiye ver. Belediyelerin tamamı sizin yarattığınız ekonomik buhranın sıkıntılarını yaşıyor. Merkezi hükumet olarak ekonomiyi batırın, sonra da belediyelerin kurtarmasını bekleyin?" dedi.
CHP'li Coşkuner'den AK Partili Kişili'ye yanıt! AKP'nin tek gerçeği: Zam, zulüm, zorbalık...
Haberler / Yerel Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 21:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Harmandalı Atık Bertaraf Tesisi ve kent gündemi hakkındaki basın açıklamasına yönelik "İzmir’deki şeffaf ve hesap verilebilir hizmet anlayışımız sürecek."diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na, "CHP’nin tek gerçeği: Yalan, Yanlış, Riya! Hem her sıkıntının sorumlusu olacaklar hem ders vermeye kalkışacaklar!" ifadelerini kullanmıştı.

AK Partili Kişili'ye yanıt CHP İzmir İl Başkanı Sedrettin Coşkuner'den geldi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Coşkuner şunları söyledi;

"Memleketi gırtlağa kadar batırdıkları borç yetmezmiş gibi, fahiş vergiler, akaryakıt fiyatları, önlenemeyen kur artışları nedeniyle halk entübe olmuş durumda, nefes almakta zorlanıyor. 

Satıp bitirdikleri tüm Cumhuriyet kurumlarından sonra orman arazilerini yabancı maden şirketlerine, 5'li çetelere maden sahası olarak tahsis eden AKP, 80'lik ninelere, dedelere biber gazı sıktırmaktan utanmıyor. Madenlerini satarak kalkınan, zengin olan bir tek ülke var mıdır ki ormanları keserek, yakıp yıkarak maden sahası haline getiriyorsunuz? Madenlerini satarak zengin olunsaydı dünyanın en zengin ülkeleri Afrika ülkeleri olurdu. 

EKONOMİYİ BATIRIN SONRA DA...

Her kötülüğün müsebbibi olup, zeytinyağı politikasını bu kadar başarılı uygulama marifeti de anca sizlere yakışır. @Dilaver KİŞİLİ sen bırak bizim İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımıza uğraşmayı, onlara laf söylemeyi. Madem yönetmeyi çok iyi biliyorsun dönüp kendi üstlerine tavsiye ver. Belediyelerin tamamı sizin yarattığınız ekonomik buhranın sıkıntılarını yaşıyor. Merkezi hükumet olarak ekonomiyi batırın, sonra da belediyelerin kurtarmasını bekleyin?

NEDEN İL BAŞKANI DEĞİL DE SEN KONUŞMYA BAŞLADIN?

Ayrıca neden il başkanın değil de, sen konuşmaya başladın? Akp İl başkanının yeterli muhalefet yapamadığını mı düşünüyorsun? Sayın Saygılı'yı başarısız mı buluyorsun ki yardıma koşuyorsun?"

 

 

AK Partili Kişili'den CHP'li Aslanoğlu'na; 'CHP’nin tek gerçeği: Yalan, yanlış, riya!'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası