Ege Postası
Geri

CHP'li Durmaz'dan Kılıçdaroğlu'na Aliağa sözü!

CHP Aliağa İlçe Örgütü, Ankara'ya çıkarma yaptı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelinen ziyarette, Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki dönem için sizlere güveniyorum" mesajı verdi, İlçe Başkanı Durmaz ise, " Söz veriyorum Aliağa'yı kazanacağız" dedi. Kılıçdaroğlu'ndan güven mesajı
CHP'li Durmaz'dan Kılıçdaroğlu'na  Aliağa sözü!
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2016 Cuma 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Aliağa İlçe Örgütü, Ankara'ya çıkarma yaptı. 

Uzun süredir ilçe başkanlığı görevini sürdüren Özcan Durmaz ve ilçe yönetimi, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile  Aliağa'nın Büyükşehir Meclis Üyesi Erol Güngör Ankara'ya giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi. Aliağa ilçe örgütüne, Aliağa'dan sorumlu il yöneticisi Utku Gümrükçü de eşlik etti. 

Kılıçdaroğlu-Aliağa ilçe örgütü buluşmasında CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve Foça İlçe Başkanı Günal Biçer de yer aldı.

KILIÇDAROĞLU: SİZLERE GÜVENİYORUM

Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun "Aliaga'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Siz bunun sonuçlarını daha somut yaşıyorsunuz. Önümüzdeki dönem için sizlere güveniyorum" mesajı verdiği öğrenildi.

DURMAZ: SÖZ VERİYORUM

İlçe başkanı Durmaz'ın ise Genel Başkan'a "Örgütümüz  güçlendikçe rakiplerimizin korkusu artıyor. Kadınlarımız, gençlerimiz ve sandık çevresi sorumlularımız ile birlikte ayaktayız. Size daha önce de söylediğim gibi önümüzdeki yerel seçimlerde Altıoklu bayrağı Aliağa'da yeniden göndere çekeceğiz! Bu yolda bütün Örgütümüz adına size söz veriyorum" dediği belirtildi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası