Ege Postası
Geri

CHP'li Erol'dan hakaret çıkışı: Tasvip etmiyorum

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Tunceli’ye giden CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol Ankara dönüşünde Elazığ Havalimanında gündemi değerlendirdi.
CHP'li Erol'dan hakaret çıkışı: Tasvip etmiyorum
Haberler / Politika
1 Haziran 2016 Çarşamba 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol Ankara dönüşünde Elazığ Havalimanında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HAKARETİ TAVSİP ETMİYORUM

Bir gazetecinin” geçtiğimiz günlerde bir gurup CHP’li tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaret edildi, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz” sorusu üzerine Erol, gerek siyasetin gerekse hayatın hiçbir alanında hakareti tasvip etmediğini vurgulayarak, demokratik bir ortamda haklarımızı saygı ve hoşgörü çerçevesinde aramalıyız, kesinlikle tasvip etmiyorum dedi.

EĞER BİR SUÇ VARSA ORTADA CEZASIZ KALMAMALI

Bu gün birçok ilde HDP ve DBP eski ve yeni yöneticilerine yönelik yapılan göz altılara’da değinen Erol, Eğer devletin ve bayrağın bölünmez bütünlüğü yönünde bir suç teşkil edilmişse ebetteki devletimiz gerekli tüm yasal yollara başvuracaktır. Bir suç unsuru varsa ki bu kim olursa olsun cezasını çekmelidir, ancak suçsuz yere gözaltılar var ise de bunların bir an önce serbest bırakılması gerekir” dedi.

TUNCELİ'YE YATIRIMLARA BAŞLIYORUZ

Tunceli ile ilgili yatırımların önümüzdeki aylarda gözle görülür bir şekilde başlayacağını söyleyen Erol, biz ne söz verdiysek onu yapmaya gayret göstereceğiz, yapamayacağım hiçbir sözü de söylemem, önümüzdeki günlerde Tunceli’deki yatırımları hep beraber görüp takip edeceğiz dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası