Ege Postası
Geri

CHP'li Gürsel Erol'dan flaş iddia

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, referandum öncesi, Doğu ve Güneydoğu’da, ‘terör örgütü PKK ile derin devletin bir anlaşma içinde olduğunun konuşulduğunu iddia etti.
CHP'li Gürsel Erol'dan flaş iddia
Haberler / Politika
22 Şubat 2017 Çarşamba 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün gece HALK TV’deki canlı yayında HDP ile terör örgütü PKK’nın ayrıştığını iddia eden Erol konuya ilişkin, “Bölgede konuşulan bu. Derin devlet ile PKK ‘evet’ konusunda uzlaştı, HDP buna karşı çıktığı için, PKK ile HDP ayrıştı. Bu ne deme? Seyircilerimiz takip etsin bu referandum süreci içerisinde PKK’nın yaptığı her eylem hükümetin bugün kullandığı değişiklik için kesinlikle siyasi malzemedir. HDP şu anda buna karşı çıkıyor. HDP’nin de hepsi değil, Selahattin Demirtaş grubu ‘hayır’ oyu kullanılması gerektiğini söylüyor. Fakat şu anda onlar tasfiye ediliyor. HDP’nin içindeki Abdullah Öcalan taraftarı partililer ‘evet’ derken, Selahattin Demirtaş ve grubu ‘hayır’ cephesinde yer alıyor ve tasfiye ediliyorlar. PKK bölgede ‘evet’ oyu kullanılması için çalışıyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası