Ege Postası
Geri

CHP'li Kılıç "Tehdit mesajları alıyorum" dedi ve ekledi: Geri adım atan namerttir!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gezi Parkı eylemlerine katılanlar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında hakaret ve tehdit mesajları aldığını söyledi. Kılıç, “Şunu bilin ki; Sizden de ağababalarınızdan da bugüne kadar korkmadık, bundan sonra da korkmayız. Bir adım geri atan namerttir. Hodri Meydan!” dedi.
CHP'li Kılıç
Haberler / Politika
4 Haziran 2022 Cumartesi 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemlerine katılanlar hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda suç duyurusundan sonra hakaret, küfür ve tehdit mesajları aldığını açıkladı.

Kılıç, açıklamasında “Cumhurbaşkanı hakkında yapmış olduğum suç duyurusundan sonra sosyal medya hesaplarıma ağır hakaret,küfür ve tehdit mesajları gelmektedir. Şunu bilin ki; Sizden de ağababalarınızdan da bugüne kadar korkmadık,bundan sonra da korkmayız. Bir adım geri atan namerttir. Hodri Meydan!” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası