Ege Postası
Geri

CHP'li Kolay'dan 'Aday ormanı' önerisi

CHP Aday Adayı Serdar Kolay, tüm siyasi partilerin 25. Dönem Milletvekili aday adaylarına fidan dikmeleri çağrısında bulundu.
CHP'li Kolay'dan 'Aday ormanı' önerisi
Haberler / Seçim
27 Şubat 2015 Cuma 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Sadece partisinde her aday adayının 1000 fidan dikmesi halinde, 150 bin fidana yakın büyüklükte bir ormanın can suyu olunabileceğine dikkat çeken Kolay, “CHP’nin 150’ye yakın aday adayının yanı sıra diğer partilerden toplam 400’e yakın aday adayı, 25.Dönem Aday Adayı Ormanı’nı kurabilir. Bu konuda yetkin vakıfların – derneklerin ağaçlandırma sahaları 400 bin ağaç fidanıyla dolar” dedi.
 
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Serdar Kolay’dan çevre için güzel bir öneri geldi.

“Temiz bir gelecek için bin fidan” çağrısıyla yola çıkan Kolay ve ekibi, proje çerçevesinde bin fidanı Urla Kadıovacık’taki ağaçlandırma sahasına dikti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Serdar Kolay ve genç ekibi, “gelecek nesiller ormansız kalmasın” diyerek örnek bir çalışmaya imza attı. Kolay ve ekibi, Urla Kadıovacık’taki ağaçlandırma sahasına 1000 fidan dikti.

CHP Milletvekili Aday Adayı Kolay, çevre bilinciyle yetişen bir neslin sağlıklı ve aydınlık bir geleceğin de sigortası olacağını belirterek, “Doğayla barışık sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla çevrenin korunmasına katkıda bulunulabileceğine inanıyoruz. Çevre değerlerimiz, ormanlarımız, su kaynaklarımız, denizlerimiz ortak zenginliğimiz olduğu kadar; aynı zamanda geleceğe bırakacağımız ortak mirasımız. Siyaset, seçim dönemlerinde tanıtım materyalleriyle, bu materyallerin üretiminde üretilen karbondioksitle bu süreçte çevreyi doğrudan etkileyen bir alan. Kötü etkiyi en aza indirecek çevreye duyarlı adımlar atmak, parti gözetmeksizin her aday adayının sorumluluğu olmalı. Hatta Yüksek Seçim Kurulu, adaylık süreci netleştiğinde kullanılmak üzere aday adaylarına yönelik bir genelgeyle ağaçlandırma sertifikası verilmesini zorunlu tutabilir” dedi.

Serdar Kolay ve ekibi, Ege Orman Vakfı aracılığıyla temin edilen 1000 fidanı, vakfın Urla Kadıovacık ağaçlandırma sahasında can suyuna kavuştu. Kolay Ailesi Koruluğu için dikilen fidanlara ilk can suyu, Serdar Kolay ve ekibi tarafından verildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası