Ege Postası
Geri

CHP'li Oran'dan 10 Ocak mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınlayan CHP Çeşme İlçe Başkanı M. Ekrem Oran, iktidarın baskıları ve havuz medyasının kalemşör kadroları arasında halkımıza gerçekleri anlatma çabasında olan tüm basın emekçilerine minnettar olduklarını ifade etti.
CHP'li Oran'dan 10 Ocak mesajı
Haberler / Yerel Politika
10 Ocak 2018 Çarşamba 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçmişte Çetin Emeç, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu gibi duayen isimlerin karanlık güçlerin suikastleriyle katledildiğini hatırlatan Ekrem Oran; “Gerçek gazeteciler, meslek ilkeleri uğruna, işsiz kalmayı, tutuklanmayı göze almışlar hatta, halkımıza doğruları anlatmak uğruna canlarını ortaya koymuşlardır. Her dönemde zor olan gazetecilik mesleği günümüz Türkiye’sinde mangal gibi yürek gerektirmektedir. İktidar baskısı, işsizlik tehdidi, hapis cezalarının yanısıra meslek ilkelerinden ödün vermeyen, otoriteye biat etmeyen özgür basın emekçileri günümüzde sektörü istila eden, tepeden inme kiralık kalemlere karşı da onurlu bir mücadele sürdürüyorlar.” dedi.

Haber alma özgürlüğünün demokrasinin temel prensiplerinden biri olduğunu belirten Oran; “Meslek ilkelerine saygılı, güç karşısında eğilmeyen, kalemini satmayan, onurlu, mangal yürekli tüm basın emekçilerimize ulusumuz adına minnetlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası