Ege Postası
Geri

CHP'li Öztunç: İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP’nin Antalya’daki ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’nı, “Örgütümüzün heyecanlı olduğunu gördük. İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var. Gözlerinden okunuyor. Nebati’nin gözlerinin ışıldaması gibi değil ama bizimki gözlerden okunuyor. İktidar hazırlığı ve iktidara gelişimizi müjdeliyor” diye değerlendirdi.
CHP'li Öztunç: İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var
Haberler / Politika
25 Mart 2022 Cuma 23:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’ bugün Antalya’da yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki buluşmaya CHP genel başkan yardımcıları, parti meclis üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, 81 il ve 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Buluşmaya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, buluşmayı “CHP’nin iktidara hazır olduğunun göstergesi” diye değerlendirdi. Öztunç, “Örgütümüzün heyecanlı olduğunu gördük. İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var. Gözlerinden okunuyor. Nebati’nin (Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi kastediyor) gözlerinin ışıldaması gibi değil ama bizimki gözlerden okunuyor. İktidar hazırlığı ve iktidara gelişimizi müjdeliyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası