Ege Postası
Geri

CHP'li Purçu'ya twitter şoku!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun twitter hesabı hacklendi. Şifre değiştirilmediği için aynı hesabı kullanabilen Purçu, hesabından küfür paylaşılması üzerine "Saldırı altındayım, bilginize" notu paylaştı.
CHP'li Purçu'ya twitter şoku!
Haberler / Yerel Politika
1 Aralık 2015 Salı 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir CHP'den Türkiye'nin ilk Roman milletvekili seçilen, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan Özcan Purçu'nun ' @ozcanpurcu' twitter hesabı hacklendi. Küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunulması üzerine harekete geçen Purçu, CHP'nin bilişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na sorunu aktırdı. Şifre değiştirilmediği için hakaret ve küfürleri silerek aynı hesaptan paylaşımda bulunabilen Purçu, "Hesabım hacklenmiştir! Sürekli saldırı altındayım. Hesabı tekrar almaya çalışıyoruz! Bilgilerinize" notunu, 18 bin takipçisi ile paylaştı.



Purçu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Şifreyi değiştirmediler. Ben de yazıyorum, onlar da yazıyor. Ben burada çalışmalarını emeğimi insanlarla paylaşıyorum. Türkiye'de bilişim suçlarıyla ilgili boşluklar var. Facebook'tan bana küfür eden kişiyi buldum, dava açtım ama ceza almadı ama insanlar attıkları tweet yüzünden işinden oluyor, cezaevine giriyor. Bu ülkede yasalar kişilere göre değişiyor" dedi. (Elif Demirci-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası