Ege Postası
Geri

CHP'li Salıcı ve Torun'un İzmir'deki örgüt buluşması iptal

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un iki gün süreceği planlanan İzmir programı iptal edildi. İptale gerekçe olarak İzmir'deki Balkan Buluşması sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın testinin pozitif çıkması olarak gösterildi. Öte yandan toplantının ileri bir tarihe ertelendiği belirtilirken, yeni tarih için karar verildikten sonra kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.
CHP'li Salıcı ve Torun'un İzmir'deki örgüt buluşması iptal
Haberler / Politika
10 Eylül 2020 Perşembe 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un 11-12 Eylül tarihleri arasını kapsayacak şekilde iki günlük program için İzmir'e gelecekleri duyurulmuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Merkez ile yaptığı görüşme sonrası iki genel başkan yardımcısının katılacağı İzmir programının iptal edildiğini açıkladı.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın koronavirüse yakalanmasının İzmir'deki etkileri sürüyor. Son olarak Salıcı ve Torun'un İzmir'de geniş katılımlı yapılacağı duyurulan örgüt buluşması iptal edildi.

Öztrak, virüse yakalandığını öğrenmeden önce İzmir'de Balkan Buluşması'na katılmış başta Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP'li üst düzey yöneticilerle 'sosyal mesafesiz' sıcak görüntüler vermişti. 

CHP bu kez risk almadı ve iki günlük planlanan örgüt zirvesi iptal edildi.

İki genel başkan yardımcısının katılacağı zirvenin yeni tarihinin belirsiz olduğu ifade edilirken, uygun olursa haftaya yapıalcağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası