Ege Postası
Geri

CHP'li Sertel'den AK Parti'ye 100. Yıl hatıra parası çıkışı!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den AK Parti Hükümeti'nin 23 Nisan'ın 100. yıldönümüyle ilgili hatıra parası çıkışı geldi.
CHP'li Sertel'den AK Parti'ye 100. Yıl hatıra parası çıkışı!
Haberler / Yerel Politika
24 Nisan 2020 Cuma 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Terörist Fethullah Gülen hareketinin devlet üzerindeki etkisiyle toplumu o dönem de rencide edecek şekilde basılan 'Türkçe Olimpiyatları' hatıra parasının fotoğraflarını paylaşan CHP'li Sertel'in AK Parti Hükümeti'ni eleştirdiği sosyal paylaşımı şöyle;

"FETÖ’cülerin etkinlikleri için “hatıra parası” basıp piyasaya milyonlarca sürenler; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 100’üncü yılı “Hatıra parası” basmayı niye düşünmediler. Düşünerek basmadılarsa 100 bin kere yazıklar olsun. Düşünmedilerse vakit geç değil"

Sertel, "Meclis Başkanlığı’nın girişimleriyle Merkez Bankası derhal harekete geçmeli ve Gazi Meclis’imizin yüzüncü yılı için hatıra para basılmalıdır. Bunu geçmişte FETÖ için yapanlar Türk milletinden, Gazi Meclis’imizden esirgemesinler” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası