Ege Postası
Geri

CHP'li Sertel'den amatöre destek çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Bucaspor Futbol Akademisi'ni ziyaret etti, başkan ve teknik heyetle görüştü.
CHP'li Sertel'den amatöre destek çağrısı
Haberler / Yerel Politika
11 Ağustos 2017 Cuma 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kısa bir süre önce Bucaspor Futbol Akademisi Başkanlığı'na seçilen İbrahim Halil Ülgen'e hayırlı olsun dileklerini ileten CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, gençleri spora yönlendiren ve Türk futbolununun geleceğini şekillendiren futbol okullarının ve amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

2007 yılında kurulan ve adeta bir futbol fabrikasına dönüşen Bucaspor Futbol Akademisi'nin tüm Türkiye'ye örnek bir anlayışla faaliyet gösterdiğini ifade eden Atila Sertel, eski milli hakem İhsan Türe'ye sahip çıkan Bucaspor'un "vefa" anlamında da önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Amatör kulüplerin ve futbol okullarının başta belediyeler olmak üzere her kesim tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Sertel, bu anlamda Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın Bucaspor'un ve  Futbol Akademisi'nin gelişmesine önemli katkılar koymasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in gerçekleştirdiği ziyarette Bucaspor Futbol Akademi Başkanı İbrahim Halil Ülgen'in yanı sıra, Teknik Direktör Yardımcısı Aytekin Sümbül ve eski milli hakem İhsan Türe de hazır bulundu. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Bucaspor Akademi Başkanı İbrahim Halil Ülgen, ziyaretinden dolayı Atila Sertel'e teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası