Ege Postası
Geri

CHP'li Taşkın'dan Osman Kavala’nın tahliyesini isteyen hakimin sürülmesine tepki

Osman Kavala’nın tahliyesi yönünde oy kullanan hakim Sercan Karagöz ‘ün İstanbul’dan Ağrı’ya gönderilmesi kararına CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın sosyal medya hesabından ‘Kavala'nın tahliyesini isteyen hakim Ağrı'ya gönderildi. Erdoğan hukuken aday olamaz diyen hakim ihraç edildi. Meclis'teki iktidar vekilleri 'Türkiye bir hukuk Devletidir' demeye doyamıyor. Fıkra bu kadar...’ sözleriyle tepkisini ortaya koydu.
CHP'li Taşkın'dan Osman Kavala’nın tahliyesini isteyen hakimin sürülmesine tepki
Haberler / Politika
18 Temmuz 2023 Salı 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- HSK, adli ve idari yargıda yaz kararnamesini yayımlayarak 3 bin 423 hakim ve savcının görev yerinin değiştirildiğini duyurdu. 

Osman Kavala’nın tahliyesi yönünde oy kullanan hakim Sercan Karagöz ‘ün İstanbul’dan Ağrı’ya gönderilmesi kararı ise tartışmalara neden oldu. 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın sosyal medya hesabından Osman Kavala’nın tahliyesini isteyen hakimin Ağrı’ya gönderilmesi kararına tepki gösterdi.

‘FIKRA BU KADAR’

Taşkın yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kavala'nın tahliyesini isteyen hakim Ağrı'ya gönderildi. Erdoğan hukuken aday olamaz diyen hakim ihraç edildi. Meclis'teki iktidar vekilleri 'Türkiye bir hukuk Devletidir' demeye doyamıyor. Fıkra bu kadar..."

 

 

Kavala'nın tahliyesi yönünde oy kullanan hakim Ağrı'ya gönderildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası