Ege Postası
Geri

CHP'li Tekin: Zarrab'ı bakan yapsınlar

Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na hükümeti kurma görevi vermeyeceğini açıklaması ve seçim hükümetine ‘’Dışarıdan bakan atanması’’ telkininde bulunmasına sert tepki geldi.
CHP'li Tekin: Zarrab'ı bakan yapsınlar
Haberler / Politika
21 Ağustos 2015 Cuma 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hükümeti kurma görevi vermeyeceğini açıklaması ve kurulacak seçim hükümetine ‘’Dışarıdan bakan atanması’’ telkininde bulunmasına CHP’den sert tepki geldi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada ‘’Madem dışarıdan bakan istiyor, o zaman Rıza Zarrab’ı, Mehmet Cengiz’i bakan yapsınlar. 17/25 Aralık sürecine kim bulaştıysa onları da yapsınlar’’ dedi.

CARİ AÇIĞI ÇÖZER
‘’Rıza Zarrab, Türkiye’nin cari açığını kapattığını iddia ediyordu’’ diyen Tekin, ‘’Madem bu sorunu çözüyor, Bakan olursa Türkiye’nin cari açık sorunu da kalmaz. Doların ateşini ancak Zarrab düşürebilir’’ dedi.

DEMOKRASİ KATLEDİLİYOR
Tekin, son günlerde yaşanan olayların ve CHP liderine hükümeti kurma görevinin verilmemesinin ‘’Demokrasinin kapısına kilit vurma anlamı taşıdığını’’ da savundu ve ‘’Davutoğlu ve AKP’nin kapısına da kilit vursunlar. Demokrasinin bu kadar katledildiği bir ortamda Davutoğlu’nun söyleyebileceği bir cümle yok mu'’’ diye sordu. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası