Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den 'Adana' operasyonuna tepki: Zamanlama manidar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyona sosyal medya hesabından tepki göstererek, "Adana Büyükşehir Belediyemize düzenlenen operasyon açıkça bir algı yönetimidir. Zamanlaması ve yapılış şekli manidardır" dedi.
CHP'li Yücel'den 'Adana' operasyonuna tepki: Zamanlama manidar!
Haberler / Politika
19 Aralık 2023 Salı 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlenmiş, operasyonda aralarında belediye personelinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyona sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

CHP'li Yücel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"AÇIKÇA BİR ALGI YÖNETİMİDİR"

"Adana Büyükşehir Belediyemize düzenlenen operasyon açıkça bir algı yönetimidir. Zamanlaması ve yapılış şekli manidardır. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Sayıştay müfettişlerince didik didik incelenmekte fakat herhangi bir yolsuzluk emaresi dahi bulunamamaktadır. Tüm bu baskılar ve algı operasyonlarına rağmen Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa hizmet etmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir"

İşte o paylaşım:

 

Adana'da rüşvet operasyonu
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar'dan rüşvet açıklaması
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası