Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den Kobani tepkisi: 'Yargı siyasetin ablukasından kurtulmalı!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Kobani Davası'nda verilen kararlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. CHP'li Yücel, " Hukuki bir tarafı olmayan Kobani davası yine aynı erk tarafından siyasileştirilmiştir. Tüm süreçleri yakından takip ediyor, yargının bir an önce siyasetin ablukasından kurtulmasını bekliyoruz." sözleriyle eleştirdi.
CHP'li Yücel'den Kobani tepkisi: 'Yargı siyasetin ablukasından kurtulmalı!'
Haberler / Politika
17 Mayıs 2024 Cuma 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 28 Şubat Davası sanıklarının cezalarının affedilmesini sevindirici bir karar olarak değerlendiklerini fakat Kobani Davası için benzer düşüncelere sahip olmalarının mümkün olmadığına dikkat çekerek " Kobani davası yine aynı erk tarafından siyasileştirilmiştir" eleştirisinde bulundu. 

"YARGININ SİYASETİN ABLUKASINDA KURTULMASINI BEKLİYORUZ"

CHP'li Yücel, tüm bu süreçleri yakından takip ettikleirini belirterek "Yargının bir an önce siyasetin ablukasından kurtulmasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası