Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den Yılmaz Özdil'e sert tepki: Haddini bil!

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gazeteci Yılmaz Özdil'in CHP lideri Özgür Özel hakkında sarf ettiği sözlere çok sert tepki göstererek "Yılmaz Özdil, haddini bil! Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın" dedi.
CHP'li Yücel'den Yılmaz Özdil'e sert tepki: Haddini bil!
Haberler / Politika
20 Haziran 2024 Perşembe 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gazeteci Yılmaz Özdil'e çok sert tepki gösterdi.

Dneiz Yücel, Yılmaz Özdil'i etiketleyerek tepkisini sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi;

''Bir kişinin CHP Genel başkanına “Sözlerini yedireceğim” gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış…

Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil?

Haddini bil! 

Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın. Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız!''

NE OLMUŞTU?

ÖZGÜR ÖZEL: BANA HIRSI NE?

CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesine tepki gösteren Yılmaz Özdil’e dair de yıllar önce yazdığı köşe yazısı üzerinden isim vermeden konuştu:

"Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne? Geçmişte ‘Bidon Kafa’ diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü. Bir yerde sular kesilmiş, ‘Hadi bakalım bidon kafalılar, bu iktidarı siz seçtiniz şimdi gidin su sırasına girin’ diyor....." 

YILMAZ ÖZDİL: SANA BU İFTİRANI YEDİRECEĞİM

Yılmaz Özdil, Özgür Özel'in kendisine yönelik açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı X'ten peş peşe paylaşımlarla tepki gstermişti;

* “Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim.

* Bana milletvekiliyken yıllarca “Yılmaz abi” diyen özgür özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğü çıkardın ama- gözüne sokacağım.

* Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim.

* “Erken seçim istemiyor, Akp’nin toparlanmasına fırsat tanıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim.

* Buket Aydın’ın lideri özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası