Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den 'kota' çıkışı: Neyi kınarsan onunla sınanırsın

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, marketlerde şeker ve yağ satışlarına kota getirilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla tepki gösterdi. Yücel, kota uygulamasını gösteren fotoğrafı "Neyi kınarsan onunla sınanırsın" sözleriyle yorumladı.
CHP'li Yücel'den 'kota' çıkışı: Neyi kınarsan onunla sınanırsın
Haberler / Yerel Politika
23 Kasım 2021 Salı 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Marketlerde şeker ve yağ satışlarının sınırlandırılmaya başlanması kamuoyunda büyük tartışmalara neden oldu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla tepkisini dile getirdi. Yücel, 5 kg’lık şeker paketlerinin bulunduğu reyonda “Bir adetle sınırlıdır” yazılı fotoğrafı şu ifadelerle yayınladı:

“Neyi kınarsan onunla sınanırsın. Hemen her fırsatta “eskiden yağ bulamıyorduk, ekmek karneyle satılıyordu, şeker kotalıydı” diyerek geçmişten örnekler veren Akp iktidarının ülkemizi getirdiği yeri anlatan bir fotoğraf karesi.”

TEK HİZMETİNİZ KALDI...

İl Başkanı Yücel daha sonra sosyal medyadan istifa çağrısı yaptı. Yücel, "Bu ülkeye yapacak tek hizmetiniz kaldı. #Hükümetİstifa" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası