Ege Postası
Geri

CHP'li gençlerden dostluk maçı

CHP Menemen ve Kemalpaşa Gençlik Kolları arasında düzenlenen futbol maçında dostluk kazandı.
CHP'li gençlerden dostluk maçı
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2022 Cumartesi 22:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Menemen Gençlik Kolları bugün, CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları'nı ağırladı. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'ın katılımıyla gerçekleşen maçta dostluk ve dayanışma mesajları verildi. 

CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yalçın açıklamasında, ''Menemn tarihi ile çok güzel bir ilçemiz. Bizi Menemen'de ağırladığınız için teşekkür ederiz. Bizler kardeş ilçeyiz, bugün yaptığımız maçta kaybeden yoktu. Dostluk kazandı'' dedi. 

Beraberlik ve dayanışma mesajı veren CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Emir Sarı ise, ''Kardeş ilçemiz Kemalpaşaya geldikleri için teşekkür ediyorum. Dostluğun kazandığı bir mücadele oldu. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gençliğin değerinin bilindiği, güzel günlerin yaklaştığının heyecanı ile mücadele verdik. İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Kotan’a Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanımız Ozan Yalçın'a ve ekibine teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası