Ege Postası
Geri

CHP'li kadınlar Başkan Solak'ı ziyaret ettiler

Bir dizi görüşmelerde bulunmak ve etkinliklere katılmak üzere İzmir'e gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ile CHP'li kadınlar Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ı ziyaret ettiler.
CHP'li kadınlar Başkan Solak'ı ziyaret ettiler
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Nisan 2013 Cumartesi 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Başkan Solak'ın belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiği ziyarette ayrıca CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, CHP MYK üyeleri, CHP Çiğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Refika Ural, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kadınlara çok önemli görev ve sorumluluğun düştüğünü belirten Başkan Metin Solak, siyasette her geçen gün kadın sayısının artmasının sevindirici olduğunu söyledi. Belediye hizmetlerinde de kadına yönelik projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Solak, 'Proje ve hizmetlerimizin önemli kısmı kadınlarımız yönelik. 65 yaş üstü kadın ve tüm engelli kadınlarımıza evde kuaför hizmeti veriyoruz. Kadınlarımıza girişimcilik kursu veriyoruz. Sağlık konusunda bilgilendirici seminerler verip, tedavilerini yaptırıyoruz. Ayrıca tatile gidemeyen kadınlarımızı denize götürüyoruz. Bunlar gibi çok sayıda projelerimizle örnek belediyecilik yapıyoruz' dedi.
Kadınlarla ilgili fark yaratan hizmetler yapıldığı için Başkan Solak'a teşekkür eden Dokuzcan, kadınların iş ve siyasi yaşamda daha çok öne çıkmasını istediklerini söyledi. Dokuzcan seçim öncesi partili kadınların uyum içinde çalıştıklarını belirterek, 'Bize çok iş düşüyor. Çok çalışıyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Yerel seçimlerde büyük başarı kazanacağımıza inanıyorum.'


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası