Ege Postası
Geri

CHP'li meclis üyesine saldırı

İmar rantı ve yasadışı inşaatlarla ilgili verdiği soru önergeleri ve açıklamaları ile bilinen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ saldırıya uğradı. Burnu ve çene kemiği kırılan Sağ hastanede tedaviye alındı.
CHP'li meclis üyesine saldırı
Haberler / Güncel
7 Temmuz 2015 Salı 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı çalışmalar ve yolsuzluk iddialarına karşı verdiği soru önergeleriyle ile gündeme gelen CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ saldırıya uğradı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Kadıköy, Göztepe’deki evinden spor yapmak üzere çıkan Hüseyin Sağ, aracıyla hareket halindeyken takip eden üç kişinin saldırısına uğradı. Üç kişi önce Sağ’ın otomobiline arkadan hafifçe çarptı. Otomobili durdurup aşağı inen Sağ, hasarı kontrol ederken yumruklu, tekmeli saldırıya uğradı. Saldırganların elinden güçlükle kurtulan Hüseyin Sağ, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Acıbadem Hastanesi’ne giden Sağ, tedavi altına alındı. 

10 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da çok sayıda inşaat projesine karşı yürüttüğü mücadele ve açtığı davalarla kamuoyu tarafından tanınan Sağ, tedavisi sürerken “Saat 13.00 gibi Kadıköy, Göztepe’deki evimden çıktım. Aracımla 150 metre gittikten sonra, bir araç arkadan aracıma çarptı. Arabadan hasara bakmam için indiğimde üç kişi birden üzerime saldırdı. Burnum ve çene kemiğim kırıldı. Eğer olay yerinden uzaklaşmasaydım daha kötü şeyler olabilirdi. Adamlar çok profesyoneldi” dedi. Sağ son olarak Rıza Sarraf'ın Boğaz'daki yalısına yaptığı kaçak kat ve asansör ile ilgili yaptığı suç duyurusu ve açıklamaları ile gündeme gelmişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası