Ege Postası
Geri

CHP'li o isim bu kez şaşırttı!

2014 kurultayında Muharrem İnce'yi destekleyen, iki ay önce olağanüstü kurultay için başlatılan imza kampanyasına İzmir'den ilk destek veren isim olan Tire İlçe Eski Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve kurultay delegesi Mustafa Güngör, 16-17 Ocak'ta gerçekleşecek kurultay için “Kılıçdaroğlu'na imza vereceğim” dedi.
CHP'li o isim bu kez şaşırttı!
Haberler / Yerel Politika
13 Ocak 2016 Çarşamba 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de hatasonunda gerçekleşecek kurultay öncesi İzmir delegelerinin İl Başkanı Alaattin Yüksel başkanlığında gerçekleştirdiği toplantısından CHP Genel Başkanı Kılıçdaoğlu'na destek çıktı.

Yüksel toplantı sonu açıklamasında delegasyonunun tamamına yakınının Genel Başkan'dan yana tavır koyduğunu ve Kılıçdaroğlu için imza topladıklarını söyledi.

GÜNGÖR'DEN SÜRPRİZ KARAR
2014 kurultayında Muharrem İnce'yi destekleyen, iki ay önce İnce tarafından olağanüstü kurultay için başlatılan ancak başarıya ulaşaşamayan imza kampanyasına İzmir'de ilk destek veren isim olan Tire İlçe Eski Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve kurultay delegesi  Mustafa Güngör, sürpriz bir karara imza attı.

KILIÇDAROĞLU'NA İMZA VERECEĞİM
Mevcut kurultay delegeleri içinde Kılıçdaroğlu'na karşı olağanüstü kurultay için imza veren tek isim olan Güngör, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda Kılıçdaroğlu için imza vereceğini açıkladı. Partinin il binasında gerçekleşen kurultay delegeleri toplantısına mazeret bildirerek katılmayan Güngör, “ İl başkanımız ve delegelerimiz Genel Başkan'a destek açıklamasında bulundular. Geçmişte imza vermemiştim. Bu kez Kılıçdaroğlu'na imza vereceğim. İl başkanımız ve delegerimizle birlikte hareket edeceğim” dedi.

Güngör, son il kongresinde hem Alaattin Yüksel'in hem de Nevzat Kavalar'ın anahtar listesinde yer almış yüksek bir oyla kurultay delegesi seçilmişti.

İZMİR DELEGELERİ KİMLER'
Doğal delege olan 14 İzmir milletvekilinin yanı sıra, PM Üyeleri Elfin Tataroğlu, Mehmet Ali Susam, İrfan Ünal, YDK Üyeleri Selahattin Balta, Mustafa Moroğlu, Sumru Karaer ile il kongresinde delege seçilen Levent Piriştina, Aziz Kocaoğlu, Hüseyin Mutlu Akpınar , Mustafa Güngör, Tahir Şahin , Ülkümen Rodoplu , Sema Pekdaş , Çağdaş Kaya, Umut Tekin , Saniye Nazik Işık, Şehrazat Mercan, Muhittin Dalgıç, Olgun Atilla, Ayşe Şimşek, Alattin Yüksel, Nurdan Karlıdağ, Hasan Arslan, Ulaş Gül, Abdül Batur, Halil İbrahim Şenol, Muhittin Selvitopu, Nurgül Uçar, Nazan Dönmez, Leyla Yıldız, Gaye Gürcan, Mustafa İnce, İsmet Korkmaz, Nevzat Kavalar, Mehmet Ali Çalkaya, Fikret Doğan, Yüksel Çakmur, Ulviye Üreten, Abdurrahman Batıhan, Sevda Erdan Kılıç, Günal Biçer, Zeynel Mertoğlu, Uğur Yıldırım, Şahin Fırat, Aygül Eryılmaz, Bedri Serter, Vasfi Şentürk, Ahmet Pala, Alev Boyacı , Cevat Durak , Nurşen Balcı, Erkan Büyükkaya, Ahmet Bahri Yalaz, İsmail Yetişkin, Ester Bulut, Öznur Mercan, Banu Özdemir, Affet Uygur, 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası