Ege Postası
Geri

CHP lideri Özel İzmir’de; Gözyaşları içinde anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, iki günlük program kapsamında bugün İzmir'e geldi. Özel, İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. CHP Lideri Özel, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Özel, Başkan Tugay'ı ziyaretinin ardından il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ile büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ile Kültürpark 1 No'lu Hol'deki Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi. Özel bu toplantının ardından Konak'taki Ege Belediyeler Birliği'ni ziyaret ederek ilk gün programını tamamladı. CHP Lideri Özgür Özel yarın ise iki programa katılacak.
CHP lideri Özel İzmir’de; Gözyaşları içinde anlattı
Haberler / Politika
8 Haziran 2024 Cumartesi 00:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir’e geldi.

Özel, İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. CHP Lideri Özel'e İl Başkanlığı ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel ile Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Murat Bakan da eşlik etti. Programda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da hazır bulundu.

Özel burada, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yönetimi ile bir araya geldi. Toplantı basına kapalı yapıldı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde engelli atamalarına ilişkin engelli bir vatandaş ile görüştü. Atanamadığını dile getiren bir öğretmen, gözyaşları içerisinde seslerinin duyulmasını istedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de atanamayan öğretmenlerin yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirtti. Özel, “Her defasında sesinizi duyuruyoruz. Geçen sefer arkadaşlar geldi, konuştuk. 5 bin engelli öğretmen atamasının yapılmasını sağladık. Önce de yaşanan sorunları gündeme getirdik, yine getireceğiz” dedi.

CHP LİDERİ ÖZEL, TUGAY’A 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ

Özel İl Başkanlığı ziyaretinin ardından  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşme Kültürpark'taki İzmir Sanat Çalışma Ofisi'nde gerçekleşti.

Özel, Başkan Tugay'ı ziyaretinin ardından il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ile büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ile Kültürpark 1 No'lu Hol'deki Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi.

CHP Lideri Özel bu toplantının ardından Konak'taki Ege Belediyeler Birliği'ni ziyaret etti.

Özel, Ege Belediyeler Birliği’nde Birlik Başkanlığına seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e 'hayırlı olsun'  diyerek tebrik etti.

PAZAR GÜNÜ DE İZMİR’DE

CHP lideri; Pazar günü saat 11.00’de ise Bayraklı Kulalılar Derneği’nin Sasalı Kent Ormanı'nda düzenleyeceği 12. Geleneksel Keşkek Günü’ne katılacak.

Özel daha sonra Bornova'ya geçecek. CHP Lideri, saat 13.00'te Beşyol Köyü'nde Kiraz Festivali'ne katılacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası