Ege Postası
Geri

CHP mizahla gençleri yakalayacak

CHP, seçimin son haftası "Daha fazla İzmir" diyerek gençlere ulaşacak. Sosyal medyada neşeli, sıcakkkanlı, aktif paylaşımlar yapılacak, üniversitelerde stant kurulacak, partinin gençlere yönelik vaatleri mizah diliyle ifade edilecek.
CHP mizahla gençleri yakalayacak
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim bildirgesini gençlere ithaf eden CHP, "Daha fazla İzmir" sloganıyla sosyal medyadan kampüse, öğrenci evlerinden işylererine kadar gençlere ulaşacak. CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok'un hazırlayıp gençlik kollarının geliştirdiği projenin amacı gençlerle aktif iletişim kurabilmek. Altıok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençler için yazdığı mektubun elden teslim edildiğini, "Daha fazla İzmir" rozetlerin hazırlandığını belirterek, "Gençler daha fazla özgürlük istiyor. Biz de vaatlerimizle onlarla daha yakın olacağız. Seçimden sonra da devam edecek gençlerle iletişimimizi aktif tutacak bir proje. Sosyal medyada, üniversitelerde olacağız. Mizahla, fotoğrafla, günceli yakalayan sözlerle gençlerle temas edeceğiz" dedi. 

Sosyal medya paylaşımlarının içeriğini hazırlayan Ulaş Aydın, günceli yakalayan, gençlerin hoşuna giden, sıcakkanlı, güler yüzlü, az detaylı, kısa mesajlı paylaşımlarda bulunduklarını belirterek, şöyle konuştu: 


"Temamız özgürlük. Daha özgür bir CHP vurgusu yapıyoruz. Günceli, anı yakalıyoruz. Gezi ruhuna değen bir CHP. İçerik oluştururken Gezi heyecanımızı kaybetmeden mizahı kullanarak, vintage ve retro işler yapıyoruz. Takipçileri boğmadan az detayla mesajı iletiyoruz. Eğitim bursundan yurt sorununa, işsizlikten, hayat pahallılığına her soruna dokunuyoruz. Daha fazla özgürlük, daha fazla aşk, daha fazla gençlik, daha fazla İzmir için partimize destek istiyoruz." (Elif DEMİRCİ /DHA)


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası