Ege Postası
Geri

CHP'nin İzmir adayı Selin Sayek Böke'den Güzelbahçe turu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke 7 Haziran seçimleri öncesi ilçe çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam ediyor. Böke son olarak Güzelbahçe’de balıkçıları ziyaret ederken, sokaklarda da broşür dağıttı. CHP'nin İzmir adayı Selin Sayek Böke'den
CHP'nin İzmir adayı Selin Sayek Böke'den Güzelbahçe turu
Haberler / Seçim
25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir İl Başkanlığını hazırladığı programlar dahilin de 30 ilçede birden İzmir’deki çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayları, çalışmaları sırasında renkli görüntülerde veriyorlar. Güzelbahçe’de çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Selin Sayek Böke ile yine birinci bölge milletvekili adayı Turgay Bozoğlu hem balıkçılarla hem de kahvene ziyaretlerinde vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederken, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

BALIKÇILARA ZİYARET, KAHVEDE OKEY.
Güzelbahçe’de beraberlerinde CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’la birlikte ziyaretlerde bulunan milletvekili adayları önce balık halini ziyaret etti. Balıkçılarla bir süre sohbet eden Selin Sayek Böke “Türkiye gibi etrafı denizlerle çevrili bir ülkede balık tüketiminin çok az olduğunu, bunun sebebinin de üretilen yanlış politikalar, yeterince destek verilmemesi ve denizlere sahip çıkılmaması olduğunu vurgulayarak, “Bunu yapacak olan iktidardır. Ancak bugünkü iktidar denizlerimizi de, balıkçılarımızı da kendi kaderine terk etmiştir. İnşallah bu konuda Türkiye’nin kaderi , 7 Hazirandan sonra kurulacak olan CHP iktidarıyla birlikte değişecektir. İzmir’de farklı kültürlerde yetişmiş ama bir arada yaşamayı başaran, hayatın kendilerine sunduklarını doyasıya yaşayan, ama hayatta ilkeli bir duruşu olan vatandaşlarımızın yarattığı rengarenk bir yaşam var. Amacımız bu renkleri Türkiye’nin ışığı haline getirmek ve Yaşanabilir Türkiye’yi İzmir’den kurmak” dedi. Sohbetin ardından kendisine ikram edilen midyeleri de geri çevirmeyen Sayek Böke ve Bozoğlu, balıkçı esnafının isteğini kırmayarak, balıkçı tezgahlarının önünde hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Milletvekili Adayları Güzelbahçe’deki çalışmalarına sokaklarda broşür dağıtıp, esnaf ziyaretleri yaparak geçirdi. Selin Sayek Böke kahvehane ziyareti sırasında okey oynayan vatandaşlara bir süre eşlik ederken,  CHP İlçe seçim ofisinde de partililerle buluştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası