Ege Postası
Geri

CHP'nin Karaburun adayı Erdoğan projelerini açıkladı

Karaburun'un tarihinde CHP'nin ilk kadın belediye başkan adayı olan İlkay Girgin Erdoğan, basınla buluştu. Erdoğan, "Ege'nin keşfedilmemiş cenneti Karaburun bizimle gelişecek" dedi. CHP'nin ilk kadın adayı Erdoğan projelerini açıkladı
CHP'nin Karaburun adayı Erdoğan projelerini açıkladı
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2019 Cuma 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Karaburun’un CHP Belediye Başkanı Adayı Avukat İlkay Girgin Erdoğan oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından doğup büyüdüğü Karaburun’da basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, Karaburun’un turizmde bir dünya markası olması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda hedefi, misyonu, belediyecilik anlayışı ve projelerini anlatan Erdoğan, “Karaburun’u birlik ve beraberlik felsefesi ile yöneteceğiz, tek amacımız  cennet ilçemize hizmet etmek”  dedi.  

Karaburun’u ulusal ve uluslararası boyutta tanıtmak için göreve hazır olduğunu açıklayan Karaburun'un ilk kadın Belediye Başkan Adayı olan İlkay Girgin Erdoğan,  genel merkezin kararını büyük bir gurur ve mutluluk ile karşıladığını belirterek  “Karaburun’a kadın eli değecek.  Bölgenin doğal yapısını bozmadan dünya çapında projeleri Karaburun’a kazandıracağım. Bugünden itibaren ben ve ekibim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta Karaburun’da bahar bayramı yaşanacak” dedi. “Kutuplaşmadan uzak olarak, herkese eşit mesafede, huzur ve barış içinde üretmeye hazırım” diyen Erdoğan, tüm Karaburun’u el ele geleceğe taşımaya ve kendisine destek olmaya davet etti.

"Silikon Vadisi istemiyoruz"

Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir projelerinden Silikon Vadisi ile ilgili soruya "İstemiyoruz. Önceden Binali Yıldırım'ın da yarımadamızla alakalı kanal projesi vardı. Yarımadamızı ada yapacaktı. Şimdi de Zeybekci'nin burayla alakalı projesi var ancak biz istemiyoruz. Yarımadamızın doğallığının bozulmasına karşıyız" şeklinde yanıt verdi. 

Karaburun sağlık turizminin merkezi olacak 

İlkay Girgin Erdoğan deniz kenarında talassoterapi merkezleri kurarak, bölgenin ısıtılmış deniz suyunu terapi amaçlı kullanacaklarını ve Karaburun’u sağlık turizminin merkezi yapacaklarını söyledi. Bölgeye yerli ve yabancı turistin gelmesi ile birlikte Karaburun markasına eşlik edecek değerleri de bölgeye kazandıracaklarını söyleyen Erdoğan,  bölgede yetişen yerel ürünlerin tanıtımı ve markalaştırılması için projeler hazırladıklarını belirtti. 

Genç nüfusa organik tarımla iş imkanı

Erdoğan, kurulacak tarım kooperatifleri aracılığıyla organik üretim yapılarak bölge halkına gelir sağlayacağını sözlerine ekledi, bölgeye özel  pazarlama stratejisi  ile genç nüfusun göçünün engellenmesi için sistem kuracaklarının da müjdesini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası