Ege Postası
Geri

CHP'nin çökmesiyle kalkması bir oldu!

Gündoğdu’daki 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Fuar Montrö kapısında toplanan CHP İzmir Örgütü ilginç bir görüntü oluşturdu.Alana 150 metre kala ön grupta yer alan Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ve İl Sekreteri Sevda Kılıç ‘çökün, çökün’ diye bağırdı.Daha önceden il yönetimi tarafından ‘çökme’ hareketiyle ilgili herhangi bir görüş birliliği olmaması bazı yöneticileri ve başkanları kızdırırken çökenler ayağa kalkmaya başladı. CHP’nin yürüyüşte çökmesiyle kalkması bir oldu.
CHP'nin çökmesiyle kalkması bir oldu!
Haberler / Yerel Politika
1 Mayıs 2013 Çarşamba 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - 1 Mayıs İzmir’de kentin 2 farklı alanında kutlandı. 1 Mayıs nedeniyle çeşitli sendika ve sivil toplum örgütleri, kentte önceden belirlenen noktalarda saat 11.00’den itibaren toplanmaya başlarken Gündoğdu’daki kutlamalara katılmak için Fuar Montrö kapısında toplanan CHP İzmir Örgütü ilginç bir görüntü oluşturdu. Saat 11:30’da toplanmaya başlayan ve İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerden oluşan kalabalık saat 12:00’ye doğru Gündoğdu’ya hareket etti. Alana 150 metre kala ön grupta yer alan Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ve İl Sekreteri Sevda Kılıç ‘çökün, çökün’ diye bağırdı. Çağrıya cevapsız kalmayan grup çökmeye ve yere oturmaya başladı. Bazı il yöneticilerinin ve ilçe başkanlarının Erel ve Kılıç’a ‘ ne yapıyorsunuz, niye çöktürüyorsunuz’ diye çıkıştığı bunun üzerine, ‘ farklı bir şey yapalım’ dedik cevabını aldıkları öğrenildi. Daha önceden il yönetimi tarafından ‘çökme’ hareketiyle ilgili herhangi bir görüş birliliği olmaması yöneticileri kızdırırken çökenler ayağa kalkmaya başladı.CHP’nin yürüyüşte çökmesiyle kalkması bir oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası