Ege Postası
Geri

CHP'nin prensip kararına rağmen aday adaylığı için istifa etti

CHP Bornova Belediye Meclis Üyesi Çeto Çamlıbel CHP Genel Merkezi’nin ‘belediye başkanları ve meclis üyelerinin istifa etmemeleri’ yönündeki prensip kararına rağmen meclis üyeliğinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı. Öte yandan Çamlıbel’den boşalan koltuğa ise, yedek ilk sırada yer almasından dolayı ‘köstebek’ iddiasıyla gündeme gelen ve MYK tarafından görevden alınan ve YDK tarafından ihraç edilen Cumhur Dereli’nin oturacağı öğrenildi.
CHP'nin prensip kararına rağmen aday adaylığı için istifa etti
Haberler / Yerel Politika
13 Mart 2023 Pazartesi 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 14 Mayıs'ta yapılacak tarihi seçim öncesi siyasi partilerde hazırlıklar sürerken milletvekili adayı olmak isteyen isimler ise çalışmalarını yürütüyor.

CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) belediye başkanları ve meclis üyelerinin aday adaylığı için 9 Mart tarihinde prensip kararı alarak belediye başkanları ve meclis üyelerinin aday adaylığı için istifa etmemeleri istenmişti.

Genel Merkezin aldığı prensip karara rağmen CHP Bornova Belediye Meclis Üyesi  Çeto Çamlıbel meclis üyeliğinden aday adaylığı için istifa etti.

KOLTUĞA ‘KÖSTEBEK’ İDDİASIYLA İHRAÇ EDİLEN DERELİ GEÇTİ

Öte yandan Çamlıbel’den boşalan koltuğa 'Yandaş medya kuruluşlarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aleyhine haber yaptırttığı' iddiasıyla, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından görevden alınan ve YDK tarafından partiden ihraç edilen Cumhur Dereli’nin oturacağı öğrenildi. Dereli’nin yedek birinci sırada yer aldığı belirtildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası