Ege Postası
Geri

CHP örgütünden İnce değerlendirmesi: 21 Haziran'a hazırız

CHP Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin CHP’nin son yerel seçimlerde kaybettiği 4 ilçe ve Bergama ve Menemen'i kapsayan İzmir miting turunu değerlendiren ilçe başkanları, katılımın yüksek olmasından kendilerinin de büyük memnuniyet duyduklarını belirterek,  21 Haziran’da gerçekleşmesi beklenen Büyük İzmir Mitingi’ne İnce’nin isteği 2 milyon insandan fazla İzmirliyi beklediklerini ve hazırlıklara şimdiden başladıklarını dile getirdi. Başkanlar, “Mini mitinglerle bu işin ‘tamam’ olduğunu söyleyebiliriz. 21 Haziran Mitingi’ne de hazırız” dedi. CHP örgütünden İnce değerlendirmesi
CHP örgütünden İnce değerlendirmesi: 21 Haziran'a hazırız
Haberler / Yerel Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İzmir’de Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa ve Menemen'i kapsayan mini mitingler gerçekleştirdi. İnce’nin hafta sonu programında beş ilçeyi kapsayan mini mitinglerine katılımın ve coşkunun çok yüksek olduğu gözlemlenirken, Muharrem İnce 21 Haziran’da da İzmir’de Büyük Miting gerçekleştireceklerini belirterek, 2 milyon İzmirliyi mitinge beklediğini söyledi.

Partilerinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir’deki ilk mini miting gezisini değerlendiren CHP İzmir Örgütü de Ramazan ayı olmasına karşın yüksek katılım olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm ilçe örgütlerinin 21 Haziran İzmir Mitingi’ne katılmak için hazırlıklarını başlattıklarını kaydetti.

Egepostası’na konuşan ilçe başkanlarının Muharrem İnce’nin ilk İzmir ziyaretine dair değerlendirmeleri şu şekilde;

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: İzmir’de Muharrem İnce rüzgarı güzel esti. Provaydı. Muhteşem mitingler oldu. Kalabalık ve coşkuluydu. 21 Haziran’da tarihi kalabalık bekliyoruz. Daha fazla İzmirli gelecektir. 21 Haziran Mitingi Türkiye’ye umut olacak bir miting olacak. 24 Haziran’da Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce olacaktır.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu: Bana kalırsa çok büyük bir heyecan yaratan gün oldu. Çünkü özellikle İzmir’de daha az oy aldığımızı düşündüğümüz bölgelerde çok daha fazla heyecan ve motivasyon vardı. Bu İnce’nin 81 milyonun Cumhurbaşkanı adayı olduğunu gösteren bir gelişme. Muharrem İnce’nin gerçek anlamda herkesi kucaklayan, eşitlik ve adaletten yana olduğunu gösterdiğini tüm mini mitinglerinde de gördük. Yolumuz açık. Anadolu insanının bütününü kapsayan bir anlayışla bu süreç devam edecek. Çünkü bizim dün gittiğimiz bütün ilçelerimizdeki insanlarımız Türkiye’nin birçok ilinden bu bölgelere yerleşmiş insanları kapsıyor. Görüyoruz ki 21 Haziran’daki Büyük Miting’de bütün insanlarımızı kucaklayacak ve büyük heyecan yaratacak. İktidar yolu artık açık.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz: 8 ilçenin öncelikli olması çok değerli. Aliağa tarihinin en büyük mitingiydi. Her şey aynı şeyi söylüyor. Daha büyük miting olmadı Aliağa’da. 20 bin kişi vardı. Coşkulu bir buluşma oldu. Aliağa 21 Haziran’a coşkulu bir şekilde akacaktır. Bu işin tamam olduğunu ilçe başkanı olarak Aliağa’da gördüm. Hayırlı olsun.

CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven: İzmir’de ilçeleri gezerek var olan potansiyeli değerlendirdi. Meydanlarda görülüyordu kalabalık. Belediye başkanlığı olmayan ilçelerden başlandı. 21 Haziran’da daha büyük katılımla bu işi noktalayacağız. Çok iyiydi çok güzeldi. 2 milyon insan istedi. Bu küçük mitingler o iki milyon insanın geleceğini de gösteriyor.

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala: Menderes muhteşemdi. Beklemediğimiz bir kalabalık oluştu. Hakikaten biz de beklemiyorduk bu kadar kalabalığı. O sıcakta, Ramazan’da insanlar bekledi. Üç nesil bir aradaydı. Anne bana dede torun. 21 Haziran’da katılımımız daha da yüksek olacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası