Ege Postası
Geri

CHP örnek çalışma: Kadınlar pişirdi gençler dağıttı

CHP Gaziemir Gençlik Kolları sabah saat 06:00 - 08:00 saatleri arası otobüs ve İZBAN duraklarında işlerine giden vatandaşlara, kahvelere ve esnafa partinin kadın kollarının pişirdiği çorbayı dağıtıyor.
CHP örnek çalışma: Kadınlar pişirdi gençler dağıttı
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2017 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, örnek bir çalışmaya imza atıyor. Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren İzmir'de sabah işyerine giden vatandaş ile okuluna giden öğrenciye otobüs ve İZBAN duraklarında, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları üyesi kadınların yaptığı çorbalar, partili gençler tartafından dağıtılıyor. 

CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa gerçekleştirdikleri çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah erken saatlerinde işlerine giden vatandaşlarımıza, esnafımıza ve kahvelerdeki vatandaşlarımıza sıcak çorba dağıtarak ve hayırlı günler dileyerek yağmurlu bir İzmir gününe başladık. Hem seçmenimizle değişik etkinliklerle buluşmayı, hem de önümüzdeki aylarda yaşanacak olan rejim değişikliği yani Başkanlık Sistemi için yapılacak referandumda neden hayır dediğimizi anlattık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal'in gençlerine yakışır biçimde var gücümüzle referandumda hayır çıkması için çalışmaya anlatmaya devam edeceğiz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası