Ege Postası
Geri

CHP sıkılmadık el bırakmayacak

CHP’nin iki gün süren belediye başkanları toplantısında ABD Başkanı Obama ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile çalışan seçim kampanyası şirketi sunum yaptı. Sunumda CHP’lilere, “Ev ziyaretleri yapın”, “Sıkılmadık el bırakmayın” dedi.
CHP sıkılmadık el bırakmayacak
Haberler / Politika
9 Şubat 2013 Cumartesi 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - CHP Genel Merkezi tarafından Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenen iki günlük zirve sona erdi. CHP’li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantının ilk gününde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajlar zirveye damga vurmuştu. Mayıs ayı sonunda yapılacak Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı için seçilmiş 300 projenin masaya yatırıldığı ikinci gün mesaisinde Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın açılış konuşması yaparken, toplantının basına kapalı bölümünde fuar hakkında detaylı bir bilgilendirme yapıldı. Zirve de ayrıca ‘Bütünşehir Yasası’nın etkilerinin konuşuldu.

BAŞKANLAR DEV ZİRVEDE BULUŞTU HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İKİNCİ GÜN MESAİSİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


“HER SOKAĞA GİRİN”
Toplantının ilk günkü basına kapalı bölümünde 100’ü aşkın seçim kampanyası yürüten Fransa’dan gelen bir araştırma şirketine mensup Vanessa Bouquillon-Coqueret ve Aurelien Raspiengeas 3 saat boyunca brifing verdi. Başbakanlar da bu ikiliye sorularını yöneltti. ABD Başkanlık seçiminde Barack Obama ile de çalışan Fransız ikilinin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’a seçim kazandıran kampanyanın detayları hakkında MYK üyelerine, milletvekillerine ve belediye başkanlarına bilgi verildi. Fransız araştırmacıların Fransız soluna uzun bir aradan sonra zafer getiren kampanyanın stratejisi hakkında bilgi verdikleri ve kampanyaya ilişkin detayları ilettikleri kaydedildi. Fransız şirket temsilcilerinin “Halkın karşısına gündelik yaşamını ilgilendiren projelerle çıkın”, “Her sokağa girin, seçmen ile uzaktan değil elini sıkarak yakından temas kurun” uyarılarında bulundukları ifade edilirken, seçim sürecinde “insan odaklı” çalışmalara ağırlık vermeleri yönünde bilgilendirdi. Araştırmacıların Obama ve Hollande’ın seçim kampanyalarını örnek gösterip, “Ev ziyaretleri seçimin en kritik noktası. Bu yapılmazsa başarı hayal olur” dedikleri de öğrenildi.(VATAN)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası