Ege Postası
Geri

CHP’de adaylar Aliağa’da buluştu

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, "iktidara yürüyüş" yemeği düzenledi.Yemeğe 2 bin 500 kişi katıldı.
CHP’de adaylar Aliağa’da buluştu
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2015 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, “İktidara yürüyüş” yemeği düzenledi. Aliağa Kültür Kompleksi’nde düzenlenen yemeğe 2 bin 500 kişi katıldı.  Yemeğe PM üyesi, milletvekili adayı Aytun Çıray, milletvekili adayları Zeynep Altıok, Ali Kemal Elitaş, Ülkümen Rodoplu, Nurgül Uçar, Nevzat Kavalar, PM üyesi Elfin Tataroğlu, İl yöneticileri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan ve meclis üyeleri, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Bergama ve Kınık ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri, il gençlik kolları ve il kadın kolları yöneticileri katıldı. Gecede sanatçı Murat Şenol bağlamasıyla çaldığı Türk halk müziği ve protest parçalarla yemeğe katılanların coşkusunu bir kat daha arttırdı.
 
DURMAZ: YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ
 
İlçe Başkanı Özcan Durmaz, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi;
"Yaklaşık 1.5 sene sonra yaptığımız yemekte yine 2 bini aşkın partilimizle ile buluştuk. Aliağa yemekleri bir gelenek oldu artık. Miting gibi yemeklerimizde binlerle buluşuyoruz. Görüyorsunuz en büyük kapalı alanlara bile sığmıyoruz. Bundan böyle halkın iktidarı için alanları, meydanları dolduracağız. Nasıl önseçimde ayağa kalktıysak bu hızla bu coşkuyla 7 Haziran'dan partimizi iktidar olarak çıkaracağız. CHP'nin iktidarını getirmek için buluştuk burada, hazır mıyız'Bu buluşma bizi zafere götürecek.Alkışlarla göndereceğiz bu iktidarı.Yolsuzluğu,yoksulluğu sıfırlamak için geliyoruz. Demokrasiyi yeniden kurmak için geliyoruz. Aç yatan çocukların değil gülen-oynayan çocukların Türkiye'sini kurmak için geliyoruz.Yaşanacak bir Türkiye için geliyoruz. iyi ki varsınız,iyi ki geldiniz.Zafer bizim ellerimizdedir, hep birlikte çalışarak başaracağız.Bu iktidar 8 Haziran sabahı tarih olacaktır. Bunu biz başaracağız. Önce Türkiye'nin iktidarını kuracağız sonra elimizden kaçıp giden Aliağa’da halkın iktidarını kuracağız, söz veriyorum size. Bunu başarmadan hiçbirimize uyumak yok.Sonuna kadar çalışıp, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Nasıl genel başkanımız büyük bir kararlılıkla önseçime girdiyse, bölgemizden bizi temsil etmek üzere milletvekili adayımız olarak çıktıysa,nasıl partimiz önseçim yaparak demokrasinin gereğini yerine getirdiyse, ülkemizde de halkın iktidarını kurup ülkemizin demokratikleşmesini gerçekleştireceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası