EGE POSTASI- Tahliye işleminin hemen ardından genel merkeze giren ve Özgür Özel'in tabelasını söken Kılıçdaroğlu ekibinin çikolatalı kutlaması, günün en çok tartışılan karelerinden biri olmuştu.
Ancak asıl bomba, o çikolataları tepsilerle dağıtan kadının kimliğiyle patladı. Özel kalem odasında zafer gülümsemesiyle çikolata ikram eden ismin Gülşah Alyans olduğu öğrenildi.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE CEMİL TUGAY DETAYI
Gülşah Alyans ismini çarpıcı kılan detay ise geçmişte yürüttüğü görev ve işten ayrılış süreci. İzmir bağlantısı: Alyans'ın yakın zamana kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaptığı ortaya çıktı. İddialara göre Alyans, değişimcilerin önemli destekçilerinden biri olan mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından geçtiğimiz yıl işten çıkardığı ortaya çıktı.