Ege Postası
Geri

CHP’den YSK’nin açıklayacağı gerekçeli karar hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkanı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair açıklamalarda bulundu.Öztrak, 'Sandık darbesinin üzerinden 14 gün geçti, YSK’nın gerekçeli kararı şu ana kadar açıklanmadı. Erdoğan hafta sonu YSK’nın gerekçeli kararının bugün açıklanacağını söylemişti. Bugün basında 200 sayfalık gerekçeli kararın yazıldığı yer aldı. Bu kararı yazan ki? Saray' diye konuştu.
CHP’den YSK’nin açıklayacağı gerekçeli karar hakkında ilk yorum
Haberler / Politika
20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Demokratik meşruiyetin son kilit taşı olan sandık darbeyle çökertilmiştir. Milletin sandıkta söylediği söz masa başı oyunlarıyla gasp edilmiştir. YSK 6 Mayıs'ta milletin iradesini elinden almıştır. Sandıkta oyu çalamayanlar milletin iradesini çalmıştır. Sandık darbesinin üzerinden 14 gün geçti, YSK'nın gerekçeli kararı şu ana kadar açıklanmadı. Erdoğan hafta sonu YSK'nın gerekçeli kararının bugün açıklanacağını söylemişti. Bugün basında 200 sayfalık gerekçeli kararın yazıldığı yer aldı. Bu kararı yazan ki? Saray. Aslında YSK'nın bir tane üyesi var, o da sarayın kibirli kişisi. YSK'daki diğerlerinin hepsi yedek.

‘ÇALINAN MİNARE O KADAR BÜYÜK Kİ, KILIF UYDURMAK ZOR OLUYOR’

Bunlara Ak Parti’ye oy verecek olanlara büyükşehir belediye pusulasının verilmediğini söylüyor. Bu iddia başta AK Partili kardeşlerimiz olmak üzere tüm İstanbulluların aklıyla alay etmektedir. Baktığınızda en fazla oyun büyükşehir için kullanıldığını görüyorsunuz. Çalınan minare o kadar büyük ki, kılıf uydurmak zor oluyor. Bakalım 200 sayfalık gerekçeli karar bu minareye kılıf olmaya yetecek mi!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası