Ege Postası
Geri

CHP’li Aday Adayı Mehmet Arslan’dan Foça mesajları.. Dünya kenti yapacağım

CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Arslan, neden aday adayı olduğunu ve projelerini anlattı. Arslan, aday olarak gösterilmesi durumunda Foça’nın bir dünya kenti haline gelmesini sağlayacağı sözünü verdi. CHP’li Aday Adayı Mehmet Arslan’dan Foça mesajları
CHP’li Aday Adayı Mehmet Arslan’dan Foça mesajları.. Dünya kenti yapacağım
Haberler / Yerel Politika
14 Aralık 2018 Cuma 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Egepostası ve TV 35’in ortak yayınında Pınar Tosun Ağbaş'ın sunduğu, Seçime Doğru programında konuşan CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Arslan, deneyim ve tecrübelerini Foça’da değerlendirmek için aday adayı olduğunu söyledi.

FOÇA'YI DÜNYA KENTİ YAPACAĞIZ

Foça’yı bir dünya kenti haline getireceğini dile getiren CHP’li Foça Aday Adayı Arslan, “Dünyada sahil kasabalarında gördüğüm hizmeti Foça’ya getirmek istiyorum. Foça’yı halk ve muhtarlarla birlikte ortak akılla yöneteceğiz.Belediyeciyim. Hizmet için aday adayıyım” dedi.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Foça dünya kenti olabilir. 20 yıldır Menemen’deyim. Menemenin girmediğim yer yok. Orada edindiğim tecrübeyi Foça’da değerlendireceğim. Dişime göre adaylar gördüm Foça’da. Focalı’lara bilgi ve birikimimi, Avrupa’da aldığım eğitimleri oraya yansıtmak istiyorum. On tane aday var. Hepsini tanıyorum. 31 bin nüfuslu yer Foça. Dünyada sahil kasabalarında gördüğüm hizmeti buraya getirmek istiyorum.

ADAY OLURSAM İKİ ADAY ADAYINI BAŞKAN YARDIMCISI YAPACAĞIM

Kim aday olursa eğer bu seçimlerde Foça için çalışacağım. Aday olarak gösterilmesem de bir oy daha kazanması için gayret göstereceğim. Ben aday olursam iki tanesini başkan yardımcısı yapmak istiyorum. Diğerleri de meclis üyesi olabilirlerse olsunlar. Bana kontenjan verirlerse.

ON NUMARA İLÇE BAŞKANIMIZ VAR

On numara bir ilçe başkanımız var. Genç bir arkadaşımız, tecrübeli yönetiyor, genç yaşına karşın. İYİ Parti ile ittifakın sonuçları ne olur bilmiyoruz. Bekliyoruz. Tüm partililerin desteğini alacağımı düşünüyorum.

FOÇA’NIN DÜNYA KENTİ OLMASINI İSTİYORUM

Dünya kenti olmasını istiyorum Foça’nın. Belediye başkanı olmak o ilçede yaşayan insanın doğumundan ölümüne kadar sen sorumlusun. Hizmetleri ona göre yapacaksın. Ulaşımına da suyuna da sen bakacaksın.

MEZARLIKLARDAN PARA ALINMASINA KESİNLİKLE KARŞIYIM

Mezarlıklardan para alınmasına kesinlikle karşıyım. Bir insanın acısı var iken o insandan para alınmaz. Vatandaştan cenazesinde para aldırtmayacağım. Yaşlının da, engellinin de, çocukların da yürüyebileceği yollar olmalı. Sahillerde ücretsiz şezlong olacak.

BALIKÇILARIN OLDUĞU YERDE BÜYÜK BİR SOĞUK HAVA DEPOSU OLMALI

Belediyeci olan insan yağmur yağdığında uyumamalı. Tarım turizmi olabilir. Balıkçılık çok önemli. Foça’nın geçim kaynağı tarım, hayvancılık, balıkçılık ve askerler. Büyük bir soğuk hava deposu olmalı balıkçıların olduğu yerde. Foça’da sokak hayvanlarına yönelik hayvan barınağı yapacağız.

19 YIL TAHİR BAŞKANIN YANINDAYDIM, HER BİRİMİNDE ÇALIŞTIM

Yeni Foça’da kadın futbol takımı var. Basketbol takımı var. Spora ve sporcuya önem veren bir insanım. 27 yıllık belediyeciliğimde en zor dönemi Menemen Belediyesi’nde geçirdim. Futbol yöneticiliği en zor iş. 19 yıl boyunca Tahir Başkanın yanındaydım. Her biriminde çalıştım Menemen Belediyesi’nin. 26 yıl sonra Menemenspor ikinci lige çıktı. Spora her yönden gireceğiz. Foça’da sokaktaki insan da spor yapacak. Yaşlının da gencin de ev hanımlarının da spor yapacağı tesisler yapacağız.

GENÇLERE VE ÇOCUKLARA YÖNELİK EĞİTİMLER VERECEĞİZ

Gençlere ve çocuklara eğitim vereceğiz. Foça’da yaşayan öğretmenler, bilim insanları, aydınlarla konuşup anlaşıp fikir birliği yapıp o çocukları eğitecek dershaneler olacak. Foça’nın gençleri neden dışarı gidiyo? Aquapark yapacağız. Foça’nın her tarafından tarih fışkırıyor. Foça’da elini bir yere süremezsin. 3 bin yıllık bir yer.

FOÇA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Ortak akılla yöneteceğiz Foça’yı. Muhtarlar çok önemli. Muhtarlarla birebir temas halinde olacağım. Onlarla beraber her mahallede heyet olarak gezeceğiz. İhtiyaç sahiplerini tespit edip ortak akılla hizmet götüreceğiz.İnsana, kadına, çocuğa, çevreye, canlıya, tarihe saygılı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Kim aday olursa olsun gidip onunla çalışacağım.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası