Ege Postası
Geri

CHP’li Ali Engin müteahhitler federasyonuyla buluştu

CHP İzmir Milletvekili Adayı Ali Engin, Müteahhitler Federasyonunu ziyaret etti. Kendiside müteahhit olan Engin, Federasyon başkanı Necip Nasır ve İlçe federasyonlarının başkanları tarafından ağırlandı. CHP’li Ali Engin müteahhitler federasyonuyla buluştu
CHP’li Ali Engin müteahhitler federasyonuyla buluştu
Haberler / Yerel Politika
17 Ekim 2015 Cumartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir Milletvekili Adayı Ali Engin, Müteahhitler Federasyonunu ziyaret etti. Kendiside müteahhit olan Engin,  Federasyon başkanı Necip Nasır ve İlçe federasyonlarının başkanları   tarafından ağırlandı.

Ali Engin, kendisinin de federasyonun onursal üyesi olduğu belirterek, " Meslektaşlarımla bir arada olmaktan çok mutluyum.İnşallah sizlerinde desteğiyle milletvekili seçilirsem, sizler için çalışmaktan onur duyacağım, hem mesleki hem de ortak sorunlarımız aynı.Sorunların çözümü için adres belli, CHP iktidarı " dedi. Engin konuşmasına şöyle devam etti:

 ENGİN, ÇÖZÜMÜN ADRESİ CHP
"İzmir sadece Türkiye’nin değil Dünyanın en güzel ve farklı şehirlerinden birisi. Bunu biz değil dünya çapında yapılan araştırmalar söylüyor. Biz bu güzel şehrin özüne, çağdaşlığına ve dünya görüşüne bağlı kalarak büyümesi ve gelişmesini istiyor ve bunun için çalışıyoruz.  Maalesef iktidar İzmir’e yatırımlar konusun da çok cimri. Devlet eliyle bu kente kazandırılan neredeyse hiç bir şey yok. Yapılan tüm yatırımlar borçlanarak ve bütçeye ek yük getirerek yapılıyor. Üstelik İzmir'e yapılacağı söylenen büyük yatırımlardan şu ana kadar İzmirli iş adamlarımızın ve müteahhitlerimizin bir pay aldığını göremedik. CHP İktidarında bu düzen değişecek, önce yatırım yapılan şehrin dinamikleri ve yatırımcılarıyla çalışılacak. Özellikle kent yenileme projeleri kaderine terk edilemeyecek, sadece para kazanmak için bu işleri yapmak isteyenlere teslim edilemeyecek kadar önemli. Müteahhitler federasyonun kurulması ve yaşatılması İzmir için büyük bir şanstır. Kendisini büyük ve kaliteli işlerle kanıtlamış İzmirli işadamlarımızın artık hakkettiği değeri görmesi ve tüm sorunlarının çözümü noktasında mecliste çalışacağıma söz veriyorum. Sadece İzmir'i değil, tüm ülkeyi kalkındırırken, birlik olmuş, beraber çalışma kültürünü kazanmış meslek kuruluşlarıyla çalışmak en iyi sonuçları almak için bizim açımızdan olmazsa olmazdır."

NASIR,  KENT YENİLEME PROJELERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ali Engin'in mecliste olması bizlerin sorunlarının çözümü içinde bir şans olacaktır" diyerek, şunları söyledi.
Sayın Ali Engin'i ağırlamaktan, memnuniyet duyuyoruz. Bizim için Sayın Engin sadece bir siyasetçi değil aynı zamanda meslektaşımız olan bir dostumuzdur. Bizler İzmir müteahhitler federasyonu olarak, sektörün rantının İzmir’de kalması için çabalıyoruz. Bu kentte iş güç sahibi insanlarız ve burada kazandığımızı buraya yatırmak için uğraşıyoruz.  Mesleki sorunlarımız, bürokratik işlemler ve izinlerle ilgili sıkıntılar zaten malum. Ancak bizler özellikle kent yenileme projelerini çok önemsiyoruz. Bu konuda federasyonumuzun tecrübesi ve potansiyeliyle  çok doğru işler yapılacağına inanıyoruz. Sayın Engin'in mecliste yer alması bizlerin sorunlarının çözümü içinde bir şans olacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz, İnşallah emeklerinin karşılığını alacaktır. 
 
   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası