Ege Postası
Geri

CHP’li Arslan: AKP ülkeyi uçuruma sürüklüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge 7. Sıra adayı Ednan Arslan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP'li Arslan tüm günü Karabağlar'a ayırdı
CHP’li Arslan: AKP ülkeyi uçuruma sürüklüyor
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2018 Perşembe 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir önceki gün Konak ve Buca ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Arslan, dün tüm gününü Karabağlar’a ayırdı. Güne Karabağlar esnafını ziyaretle başlayan ve sırası ile Karabağlar merkez seçim bürosunun açılışı, ardından Karabağlar Belediyesi Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi yıl sonu etkinliği ve Karabağlar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılan genç milletvekili adayı, enerjisi ve vatandaşlarla kurduğu sıcak diyaloglarla ilgi odağı oldu.

Arslan’ın ziyaretlerine, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Karabağlar ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etti.  Esnafa ve bölge halkına ‘Halkın İktidarını’ anlatan Arslan, vatandaşın ve esnafın sorunlarını can kulağıyla dinledi. Ekonomik dar boğazdan şikâyetçi olan Karabağlar esnafına, CHP iktidarında ekonomik sorunların çözüleceğini belirten Arslan, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve partisi CHP’ye oy istedi.

Arslan “AKP iktidar partisi değil m? 16 yıldır bu parti iktidarda, neyi isteyip de yapamadıla? Kendileri zenginleştiler, eşraflarını zenginleştirdiler. Halk yoksulluktan kırılıyor, bir parça ekmeğe muhtaç bırakılıyor. Ülkeyi yönetenler ise kaçak saraylarında zevk- ü sefa sürüyor. AKP iktidara geldiğinde Dolar 1.58’di bugün 4 buçuk lira bandında. AKP iktidara geldiğinde bu ülkenin kurumları vardı, hepsini sattılar. Neredeyse satılacak kurum kalmadı. Ülkeyi yabancı sermayeye muhtaç ettiler. AKP iktidara geldiğinde işsizlik yüzde 8’lerdeyken bugün yüzde 10’ları geçti. AKP iktidara geldiğinde benzinin litresi 1.66, mazot 1.23’dü. Bugün benzin 6 lirayı, mazot 5 buçuk lirayı aştı. AKP ülkeyi uçuruma sürüklüyor. Artık bu çarpık düzene son demeliyiz. Halkımızı hak ettiği yaşam standartlarına hep birlikte kavuşturmalıyız” şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Karabağlar Belediyesi’nin Bozyaka kapalı pazaryerinde düzenlediği iftar yemeğine katılan Arslan,  vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi. Arslan, iftar yemeğinin ardından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve Cumhuriyet Halk Partililerle birlikte Karabağlar sokaklarında vatandaşlarla buluşmaya devam ederek, gece geç saatlere kadar süren çalışmalarının ardından, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet ettiler ve artık AKP iktidarına son vermenin zamanının geldiğini ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası