Ege Postası
Geri

CHP’li Arslan’dan iktidara sel tepkisi: ‘Uygun yere çadır kuramayan iktidar'

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman’da Çadırkentte kalan depremzedelerin sel ve su baskınları sebebiyle bir kere daha mağdur edildiğini belirterek, ‘’Uygun yere çadır kuramayan bu iktidar kalıcı konutları acaba nasıl güvenilir bir yere yapacak?’’ dedi.
CHP’li Arslan’dan iktidara sel tepkisi: ‘Uygun yere çadır kuramayan iktidar'
Haberler / Politika
16 Mart 2023 Perşembe 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da dün etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Şanlıurfa'da 13, Adıyaman'da 2 kişi hayatını kaybetti.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan,  Adıyaman’da çadırkentlerde depremzede vatandaşların sel felaketiyle bir kere daha mağdur olduğunu dikkat çekerek iktidara tepki gösterdi. AK parti iktidarının uygun yere çadır kuramadığını ileri süren Arslan, ‘’ iktidar kalıcı konutları acaba nasıl güvenilir bir yere yapacak?’’ diye sordu.

Arslan’ın açıklamaları şu şekilde;

‘’Adıyaman şimdi de sel ve su baskınları ile mücadele ediyor. Karapınar 4. Çadırkentte depremzedeler büyük bir mağduriyet içindeler. Uygun yere çadır kuramayan bu iktidar kalıcı konutları acaba nasıl güvenilir bir yere yapacak?’’

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası